Vitrine cofetarie | patiserie

Vitrinele de cofetarie, patiserie si pizza, numite si vitrina calda, rece sau neutra, dupa caz, sunt echipamente cu dublu sau chiar triplu rol. Pe de-o parte, ele sunt destinate pastrarii preparatelor, fie ca vorbim despre prajituri, strudele sau felii de pizza, la temperatura ideala pentru consum imediat. Pe de alta parte, ele au si rolul de a expune produsele intr-o maniera facila si eleganta, ceea ce reprezinta un avantaj atat pentru clienti, cat si pentru angajatii localului dumneavoastra, care pot vizualiza mult mai rapid "exponatul" la care se refera acestia.

Nu in ultimul rand, vitrinele de patiserie, pizzerie sau cofetarie reprezinta si un puternic argument de marketing pentru afacerea dumneavoastra din industria ospitalitatii, intrucat reusesc sa atraga, la propriu si la figurat, clienti, gratie aspectului preparatelor si miresmelor acestora.

 

Vitrina calda | rece | neutra 

In oferta Fresco Expert, se gasesc nenumarate modele de vitrina calda de expunere pizza sau produse de patiserie, precum si vitrine reci de cofetarie. Acestea provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, fiabilitatea, usurinta in utilizare si, nu in ultimul rand, durabilitatea, fara necesitatea unor pauze dese pentru activitati de mentenanta sau reparatii. Ele au diferite forme si capacitati, in functie de necesitatile, preferintele si spatiul disponibil in sediul business-ului dumneavoastra HoReCa.

Comandati chiar acum modelul dorit de vitrina calda (patiserie, pizzerie) sau vitrine cofetarie din oferta Fresco Expert, cu extra beneficii incluse: consiliere, proiectare, livrare, montaj, training, servicii post-livrare. Vorbim despre o investitie rentabila si o aditie extrem de utila pentru business-ul dumneavoastra.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 63
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top