Accesorii masini & linii spalare vase

Accesorii linii de spalare pentru bucatarii profesionale

Fresco Expert sustine de peste 25 de ani geniul bucatar si va pune la dispozitie cele mai inovative si eficiente solutii, inclusiv accesorii pentru linii de spalare. Acestea includ: mobilier neutru sau activ, cosuri pentru depozitarea vaselor, carucioare pentru transportul acestora etc. Daca alegeti sa le comandati de pe site-ul nostru, fie telefonic, fie completand formularul online si solicitand o oferta personalizata pentru dumneavoastra, veti beneficia exclusiv de produse de cea mai inalta calitate, la un pret corect.

Modulele de prespalare si mesele de intrare iesire au nevoie de accesorii pentru linii de spalare pe masura. Echipamentele sunt realizate din otel inox si mentin cele mai inalte standarde de igiena, impuse de reglementarile aflate in vigoare. Acestea, dar si accesoriile pentru liniile de spalare din bucatariile profesionale, sunt ideale pentru orice restaurant, cantina, autoservire, sala de mese, patiserie, pizzerie, fast food etc.

Toate produsele din oferta Fresco Expert, inclusiv accesoriile pentru linii de spalare, va ofera un consum redus de energie si va ajuta sa va eficientizati munca in orice bucatarie profesionala, prin implementarea celor mai noi tehnologii. Mai mult decat atat, va stam la dispozitie cu o gama larga de servicii, de la consultanta, proiectare si training, la livrare, montaj, dar si servicii post-livrare.

Experienta de peste 25 de ani in domeniu ne-a invatat sa va oferim cele mai bune solutii, inclusiv in domeniul accesoriilor pentru bucatariile profesionale, pliate pe nevoie si bugetul business-ului dumneavoastra.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 44
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top