Masa pizza (preparare aluat)

Modelele de masa de pizza/patiserie pentru prepararea aluatului sunt echipamente care nu pot lipsi din nicio bucatarie profesionala care isi doreste sa obtina rezultate remarcabile. Fie ca vorbim despre restaurante, autoserviri, cantine, fast food-uri sau alte tipuri de unitati de alimentatie publica, daca acestea au in meniul lor pizza si produse de patiserie, vor avea nevoie de un loc special unde sa o prepare. 

Produsele din categoria Masa de preparare pentru pizza si patiserie din oferta Fresco Expert provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, sunt dotate cu blaturi din inox sau granit si au o mare capacitate de depozitare. Acestea pot fi cu sau fara rebord si, in functie de model, au in dotare cuve pentru ingredientele folosite. Achizitionandu-le, veti beneficia nu numai de eficientizarea muncii in bucataria profesionala pe care o conduceti, ci si de produse de ultima tehnologie. 

Masa de pizza/patiserie, pentru rezultate optime 

Experienta de peste 30 de ani in sustinerea geniului din bucatariile profesionale face ca proiectul Fresco Expert sa va poata oferi, pe langa modele de masa de pizza pentru prepararea aluatului sau diferite tipuri de masa de patiserie, si servicii la aceleasi standarde. Mai exact, ne referim la servicii de consultanta, proiectare, livrare, montaj, training si servicii post-livrare. 

Mai mult decat atat, in cazul in care detineti un restaurant cu o capacitate mare si doriti sa comandati mai multe mese de preparare pentru pizza, puteti beneficia de o oferta personalizata, in functie de preferintele si necesitatile business-ului dumneavoastra.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
12 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top