MESE PREPARARE PIZZA - PATISERIE

Mese preparare pizza si produse patiserie pentru rezultate optime

Mesele de preparare pentru pizza sau patiserie sunt echipamente care nu pot lipsi din nicio bucatarie profesionala care isi doreste sa obtina rezultate remarcabile. Fie ca vorbim despre restaurante, autoserviri, cantine, fast food-uri sau alte tipuri de unitati de alimentatie publica, daca acestea au in meniul lor pizza si produse de patiserie, vor avea nevoie de un loc special unde sa o prepare.

Mesele de preparare pentru pizza si produsele de patiserie din oferta Fresco Expert provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, sunt dotate cu blaturi din inox sau granit si au o mare capacitate de depozitare. Acestea pot fi cu sau fara rebord si, in functie de model, au in dotare cuve pentru ingredinetele folosite. Achizitionandu-le, veti beneficia nu numai de eficientizarea muncii in bucataria profesionala pe care o conduceti, ci si de produse de ultima tehnologie.

Experienta de peste 25 de ani in sustinerea geniului din bucatariile profesionale face ca proiectul Fresco sa va poata oferi, pe langa mese de preparare pentru pizza sau pentru patiserie si alte produse de inalta calitate, si servicii la aceleasi standarde. Mai exact, ne referim la servicii de consultanta, proiectare, livrare, montaj, training si servicii post-livrare.

Mai mult decat atat, in cazul in care detineti un restaurant cu o capacitate mare si doriti sa comandati mai multe mese de preparare pentru pizza, puteti beneficia de o oferta personalizata, in functie de preferintele si necesitatile business-ului dumneavoastra.

Vizualizare ca Grila Lista

12 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

12 Articole

pe pagina
Setati descendent