Dispenser - aparat topit / temperat ciocolata

Dispensere, masini creme si masini de topit - temperat ciocolata 

Niciun desert nu poate fi perfect fara ciocolata, iar Fresco Expert stie acest lucru! Tocmai de aceea, va punem la dispozitie numeroase modele de dispensere de ciocolata calda, masini de topit si de temperat, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international. Astfel, aveti garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate a diverselor modele de aparate de topit ciocolata achizitionate de la noi. 

Mai mult decat atat, pe langa masinile de temperat ciocolata si de topit, va oferim si masini pentru creme, unele dintre cele mai utile aparate in bucatariile profesionale. Acestea sunt dotate cu pompe rotative, care prelucreaza creme usoare sau grele, pentru a obtine tipul de frisca dorit. Capacul transparent cu care sunt dotate permite controlul usor al cantitatii de crema lichida din rezervor, evitand astfel deschiderea repetata si schimbarea temperaturii. 

Masinile pentru creme asigura faptul ca frisca va fi refrigerata pe intreg parcursul procesului si pana la distribuire. Mai mult decat atat, aceste echipamente, dar si masinile de temperat ciocolata, de topit si dispenserele sunt usor de intretinut si va garanteaza nivelul maxim de igiena. Aceste echipamente sunt ideale pentru cafenele, cofetarii si restaurante, unde este nevoie de frisca proaspata, dar si de ciocolata, in cel mai scurt timp.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
5 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top