Accesorii vase gatit

Accesorii vase de gatit - suporturi, cosuri de prajire si site 

Oricat de incapatoare, diversificate, specializate si durabile ar fi vasele de gatit utilizate in bucataria dumneavoastra profesionala, acestea nu vor fi suficiente. Pentru a ajunge la standardele de calitate si nivelul de productivitate impuse intr-un restaurant de top, este obligatoriu sa il dotati cu accesoriile potrivite. Doar folosindu-le pe acestea veti reusi sa atingeti potentialul maxim, atat in ceea ce priveste preparatele pregatite in bucatarie, cat si satisfactia celor mai exigenti clienti. 

Astfel, Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania de mai bine de 25 de ani, va pune la dispozitie urmatoarele accesorii pentru vase de gatit: garnituri, gratare, gratare wok, indicator pentru oua fierte, prese pentru grill, protectii antistropire, set forme silicon pentru oua, set manere de silicon pentru tigai, site de distributie flacara, suporturi pentru cratite, vase detasabile, cosuri pentru prajit, suporturi pentru marginea vasului, adaptoare pentru ochiurile aragazului, suporturi de racire, cupe pentru oua si multe altele. 

Aceste accesorii pentru vase de gatit reprezinta solutii elegante in bucatariile profesionale, eliminand nevoia oricarei improvizatii, pe care poate ati vazut-o sau utilizat-o acasa sau intr-un local mai mic. Un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii va folosi intotdeauna cele mai bune accesorii pentru vase de gatit, oferind clientilor maximum de calitate, siguranta si satisfactie!

To Top