Carucioare servire inox

Fresco Expert, furnizorul dumneavoastra preferat din industria ospitalitatii inca din anul 1992, va pune la dispozitie inclusiv numeroase modele de carucioare servire (inox). Acestea se preteaza pentru debarasarea meselor si transportul farfuriilor, tavilor etc. intre bucatarie si sala propriu-zisa in care clientii dumneavoastra servesc preparatele delicioase.

Carucioarele din inox au o constructie solida si sunt dotate cu roti care permit deplasarea facila si rapida a acestora pe distante lungi. Un carucior pentru farfurii, tavi, bain-marie, dar si cosurile de tacamuri se dovedesc aditii extrem de utile ale unitatii dumneavoastra de alimentatie publica, desi la prima vedere ar putea intra la capitolul "detalii".

 

Carucioare inox farfurii, tavi (transport/debarasare)

Pe langa carucioare de debarasare/transport si inclusiv modele termice, in categoria de fata gasiti si dulapuri de serviciu, port-farfurii, port-cosuri, posturi pentru ospatari si alte accesorii. Toate acestea vor completa in mod ideal oferta de-o parte si de cealalta a usilor inchise ale bucatariei dumneavoastra, dovedindu-si utilitatea fie pentru angajatii dumneavoastra, fie pentru confortul clientilor (intrucat portiile vor fi aduse mai repede, iar mesele - curatate in cel mai scurt timp).

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 42
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top