Vitrina - frigider vinuri

Aveti nevoie de o vitrina/un frigider de vinuri pentru restaurantul sau barul pe care il detineti sau il administrati? La Fresco Expert, gasiti numeroase astfel de produse performante, de ultima generatie, care incorporeaza tehnologie moderna si provin de la branduri recunoscute la nivel international. 

Modelele de frigider de vinuri oferite pe site-ul nostru au una, doua sau trei zone de reglare a temperaturii. Ele sunt dotate cu usi din sticla, termostat electronic si au un design fie clasic, fie modern, in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra. Achizitionand aceste produse de pe site-ul Fresco Expert, va veti asigura ca vinul pe care va pregatiti sa il serviti este expus in cele mai bune conditii, dar si pastrat la temperatura optima de servire, satisfacand exigentele chiar si celor mai pretentiosi clienti. 

Pe langa vitrine frigorifice de vinuri si alte produse de inalta calitate, proiectul Fresco Expert, care sustine geniul bucatar de peste 30 de ani, este alaturi de dumneavoastra si prin servicii ireprosabile. Astfel, va punem la dispozitie atat consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii din oferta noastra, cat si livrare, montaj, training si eventuale servicii post-livrare. 

Inca din 1992, am inteles cat de important este ca toti clientii nostri, fie ei chefi, proprietari de restaurant sau alte business-uri din domeniul HoReCa, sa primeasca de la Fresco Expert cele mai bune produse, dar si servicii de consiliere si ajutor pe partea de instalare si folosire a utilajelor. 

Prin urmare, indiferent ca aveti nevoie de un frigider de vinuri sau orice alt produs din oferta proiectului Fresco Expert, apelati la noi si va vom fi alaturi cu sfaturi si solutii integrate.

Frigider/vitrina de vinuri frigorifica, oferta variata

Un frigider de vinuri are un dublu sau chiar triplu rol. In primul rand, in mod logic, acesta mentine la temperatura ideala vinurile care urmeaza sa fie servite, fie ca vorbim despre cele albe, roze sau rosii (fiecare cu gradele sale din pahar, dar si cu particularitatile privind gradele Celsius la care trebuie pastrat). In al doilea rand, tinand cont ca se numeste si vitrina de vinuri, acest echipament are rolul de a prezenta sticlele intr-o maniera eleganta, pentru cumparatori. Nu in ultimul rand, produsele din interior sunt foarte usor accesibile, fie ca vorbim despre autoservire (de catre client) sau preluarea de catre personalul restaurantului/unitatii de alimentatie publica detinute de catre dumneavoastra. 

Modelele de vitrina de vinuri din oferta Fresco Expert provin de la producatori cunoscuti la nivel mondial, spre exemplu platforma internationala Virtus Group GmbH, si se incadreaza in clasa energetica A+, prin urmare corespund din toate punctele de vedere celor mai inalte standarde de calitate din industrie. In cazul in care este pentru prima oara cand comandati un frigider de vinuri, expertii nostri va stau la dispozitie cu sfaturi si informatii utile, iar angajatii Fresco Expert se vor ocupa inclusiv de montajul si punerea in functiune a echipamentelor. 

Plasati acum o comanda de frigider de vinuri/vitrina de vinuri frigorifica, online sau telefonic la 0760 657 744 - racirea nu a fost niciodata mai usoara!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 14
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top