Cuve inox gastronorm

Cuvele de inox gastronorm sunt esentiale pentru orice restaurant si nu pot lipsi din nicio bucatarie profesionala care isi doreste sa obtina rezultate de top si sa satisfaca pana si cei mai exigenti clienti. In oferta Fresco Expert, gasiti tavi si cuve inox gastronorm destinate folosirii intensive, dar si cuve din policarbonat. Acestea sunt ideale pentru restaurante, catering si fast food.

Inoxul folosit la productia acestor cuve si tavi este de cea mai inalta calitate, foarte rezistent si perfect finisat. In plus, in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra, dar si de tipul preparatelor pe care le pregatiti, puteti opta pentru cuve de diferite marimi. Toate acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le confera garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate.

Pe langa cuve inox si alte produse de top, proiectul Fresco va pune la dispozitie, inca din 1992, servicii ireprosabile. Sustinem de peste 25 de ani geniul in bucatariile profesionale si, tocmai de aceea, va intampinam cu servicii de consiliere, proiectare si livrare, montaj, training si servicii post-livrare.

Totodata, aveti garantia ca la noi gasiti un raport corect pret-calitate, dar si solutii pe baza ultimelor tehnologii disponibile la nivel mondial, care va vor garanta eficienta maxima si un consum redus de energie, indiferent ca aveti nevoie de cuve din inox sau orice alt tip de produs!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 60
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top