Calandru profesional

Calandre profesionale de la Electrolux Professional 

Proiectul Fresco sustine geniul in bucatariile profesionale inca din anul 1992 si va sta alaturi nu numai cu echipamente de preparare a alimentelor, ci si cu tot felul de alte echipamente profesionale pentru HoReCa si Retail. Acestea va vor ajuta sa mentineti curatenia si ordinea in orice restaurant, cantina, autoservire, fast food sau alta unitate de alimentatie publica ati detine sau administra. Ne referim inclusiv la calandre, echipamente absolut indispensabile pentru fete de masa de un alb impecabil. 

Calandrele profesionale din oferta Fresco Expert provin exclusiv de la brandul Electrolux Professional, avand astfel garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate. Gama C-Flex Ironing Lane, pusa la dispozitia dumneavoastra intrucat suntem distribuitori in Romania ai brandului sus-amintit, ofera cele mai bune echipamente pentru procesarea lenjeriei plate, oferindu-va o productivitate si o calitate ridicate. 

Mai mult decat atat, pentru ca nu toata lumea este invatata sa lucreze cu un calandru profesional, proiectul Fresco va ofera servicii integrate: consultanta, proiectare, livrare, montaj, training si servicii post-livrare, totul pentru ca angajatii dumneavoastra sa foloseasca echipamentele corespunzator si sa obtina cele mai bune rezultate posibile. 

Consulta oferta completa de produse si comanda modelul de calandru profesional potrivit nevoilor si volumului de lucru al business-ului tau. Profita de preturile avantajoase si ai parte de calitate garantata!

To Top