Accesorii linii servire

In industria ospitalitatii, orice detaliu conteaza, iar prima impresie a celor mai exigenti dintre clientii care va trec pragul poate fi rareori schimbata. Tocmai de aceea, Fresco Expert, furnizor care sustine inca din anul 1992 inovatia in bucatariile profesionale din tara noastra, va pune la dispozitie inclusiv accesorii pentru linia de servire. Spre exemplu, suprastructurile cu iluminare care "acopera" numeroase tavi GN 1/1 completeaza cu succes liniile propriu-zise, punand in evidenta, la propriu si la figurat, preparatele expuse.

Dulapurile incalzite, bufetele reci, vitrinele bain marie si modulele de diferite tipuri au nevoie de accesorii pe masura, care sa faciliteze servirea, atat din perspectiva angajatilor unitatii dumneavoastra de alimentatie publica, dar si din perspectiva clientilor. Numai asa, printr-o conectivitate deplina si un flux de lucru eficient, se poate asigura maximum de promptitudine in beneficiul celor care va trec pragul.

Contactati Fresco Expert online sau telefonic, pentru detalii cu privire la accesorizarea liniilor de servire din cadrul localului dumneavoastra.

To Top