MASINA DE CURATAT CARTOFI SI TAIAT LEGUME

O masina de curatat cartofi si taiat legume este indispensabila in orice restaurant, cantina, autoservire sau fast food. Aceste dispozitive extrem de performante va ofera o productivitate ridicata, prin urmare scurteaza timpul de pregatire a legumelor si va permit sa ii serviti mai repede pe clienti. Astfel, sunteti cu un pas mai aproape de a satisface exigentele chiar si celor mai pretentiosi dintre acestia. Iata, in continuare, cateva informatii despre fiecare dintre aceste aparate provenite exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international.

Masina de curatat cartofi

Aceasta nu numai ca scurteaza timpul necesar curatarii cartofilor, insa reduce si costurile cu personalul. Structura sa din otel inox ii garanteaza rezistenta si asigura o curatare usoara. La Fresco Expert, gasesti produse cu o capacitate a cuvei intre 5 si 20 de kilograme, o productivitate intre 150 si 500 de kilograme pe ora si sunt alimentate electric monofazic sau trifazic.

Masina de taiat legume

Acest dispozitiv de prelucrare a legumelor asigura o productivitate ridicata in bucatariile profesionale, dar si in cele cu personal redus, scurtand timpul necesar pentru procesarea legumelor in diferite forme si dimensiuni. Acestea pot avea o productivitate de pana la 300 de kilograme pe ora.

Pe langa masini de curatat cartofi, masini de taiat legume si alte echipamente de preparare, proiectul Fresco va sta la dispozitie de peste 25 de ani si cu cele mai bune servicii. Mai exact, vorbim despre servicii cum ar fi consiliere, proiectare si livrare, la montaj, training si servicii post-livrare ireprosabile.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 38

Pagina
pe pagina
Setati descendent
  1. Disc de mărunțire
    Pret special 173 RON Pret standard 228 RON
  2. Disc de feliat
    Pret special 188 RON Pret standard 248 RON
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 38

Pagina
pe pagina
Setati descendent