Storcator citrice profesional

Proiectul Fresco Expert va pune la dispozitie diverse modele de storcator citrice profesional, echipamente perfecte pentru orice bar, cafenea, supermarket, restaurant etc. Acestea pot fi electrice sau automate si asigura separarea sucului si deseurilor (resturilor). In functie de capacitatea aleasa, un storcator de citrice profesional poate procesa pana la 25 de portocale pe minut. Calitatea produselor este certificata de producatorii de renume al caror brand il poarta. 

Storcatoarele de citrice din oferta Fresco Expert provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, garantandu-va consumuri reduse de energie, precum si eficientizarea muncii in bucataria dumneavoastra profesionala, prin produse de ultima tehnologie, care se pliaza pe bugetul business-ului pe care il desfasurati. 

Mai mult decat atat, indiferent de ce tip de local gestionati, puteti fi sigur ca echipa Fresco Expert va va oferi tot sprijinul in procesul de invatare a utilizarii aparatului. 

Un storcator de citrice profesional, fie ca va fi folosit pentru portocale, lamai, lime, grapefruit-uri sau orice alt fruct, va va oferi nu numai un rezultat extrem de gustos, ci si sanatos, care va satisface gusturile, pretentiile si asteptarile pana si celor mai exigenti dintre clientii dumneavoastra. 

Storcator de fructe profesional - caracteristici 

De asemenea, oferta noastra include si modele de storcator de fructe si legume profesional. Aceste echipamente, recunoscute pentru versatilitatea lor, completeaza gama de dispozitive necesare in orice bucatarie profesionala, indiferent de tipul de local deservit, permitandu-va sa variati oferta si sa obtineti productivitate maxima, in orice conditii si indiferent de numarul de clienti. 

Un storcator de fructe profesional, precum cele regasite in oferta Fresco Expert, are urmatoarele caracteristici: 

- viteza mare, constanta (de ordinul miilor de rotatii pe minut);

- sistem de siguranta magnetic si franare motor;

- viteza de extractie mare (de ordinul sutelor de litri pe ora);

- un storcator de fructe profesional "produce" un pahar de suc proaspat la fiecare 5-10 secunde;

- livrat impreuna cu accesorii precum recipient de colectare a pulpei, tava de scurgere etc. 

La randul sau, un storcator de fructe si legume profesional (2 in 1), gasit pe "rafturile" virtuale ale magazinului nostru online, are urmatoarele caracteristici: 

- functionare centrifugata (pentru separarea componentelor cu densitati diferite, cu ajutorul fortei centrifuge);

- viteza de ordinul miilor de rotatii pe minut. 

Pe langa calitatile/functiile propriu-zise ale modelelor de storcator citrice, storcator de fructe profesional si storcator de fructe si legume profesional pe care vi le oferim, trebuie sa stiti ca acestea vin "insotite" si de garantii: 

- Base Care (inclusa in pret) - montaj, 12 luni piese de schimb si manopera;

- Performance Care (contra cost) - Base Care + o revizie anuala in ultimele 2 luni din perioada de garantie + training utilizare + SLA (service level agreement) 72 de ore;

- Premium Care (contra cost) - Performance Care + 24 de luni piese de schimb si manopera, SLA 48 de ore. 

Astfel, aveti garantia ca achizitionati un storcator citrice profesional/storcator de fructe profesional cu adevarat performant si eficient, fiabil in ceea ce priveste utilizarea si cu o durata indelungata de viata. Va asteptam sa plasati o comanda online sau telefonic!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 17
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top