STORCATOR CITRICE PROFESIONAL

Proiectul Fresco va pune la dispozitie diverse modele de storcator citrice profesional, echipamente perfecte pentru orice bar, cafenea, supermarket, restaurant etc. Acestea pot fi electrice sau automate si asigura separarea sucului si deseurilor. In functie de capacitatea aleasa, un storcator de citrice profesional poate procesa pana la 25 de portocale pe minut. Calitatea produselor este certificata de producatorii de renume al caror brand il poarta.

Storcatoarele de citrice din oferta Fresco Expert provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, garantandu-va consumuri reduse de energie, precum si eficientizarea muncii in bucataria dumneavoastra profesionala, prin produse de ultima tehnologie, care se pliaza pe bugetul business-ului pe care il desfasurati.

Mai mult decat atat, indiferent de ce tip de local gestionati, puteti fi sigur ca echipa Fresco Expert va vor oferi tot sprijinul in procesul de invatare a utilizarii acestuia.

Un storcator de citrice profesional, fie ca va fi folosit pentru portocale, lamai, lime, grapefruit-uri sau orice alt fruct, va va oferi nu numai un rezultat extrem de gustos, ci si sanatos, care va satisface gusturile, pretentiile si asteptarile pana si celor mai exigenti dintre clientii dumneavoastra.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 15

Pagina
pe pagina
Setati descendent
  1. Grup storcator citrice, capacitate 10-12 portocale/minut
    Pret special 5.720 RON Pret standard 6.630 RON
    • Brand Frucosol
    • Cod Produs FCOMPACT0000
    • Tensiune alimentare 230
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 15

Pagina
pe pagina
Setati descendent