Mixer vertical profesional

Aveti nevoie de un mixer vertical profesional pentru bucataria restaurantului, autoservirii, cantinei sau fast food-ului dumneavoastra? Comandati de la Fresco Expert mixere vertical profesionale, cu un design ergonomic, echipamente ce raspund nevoilor oricarei bucatarii profesionale.

Mixerele verticale profesionale din oferta proiectului Fresco provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international. Printre acestea, se numara Virtus, Sirman, Robot Coupe sau Firmar. Astfel, veti beneficia de garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate, dar si de siguranta ca produsele pe care vi le oferim fac uz de cele mai noi tehnologii.

Astfel, indiferent ca alegeti mixere verticale profesionale sau alte echipamente de preparare din oferta Fresco Expert, puteti fi sigur ca veti beneficia de productivitate maxima in bucataria dumneavoastra profesionala, dar si de un consum redus de energie electrica, tradus in eficienta maxima.

Mai mult decat atat, pe langa produse de calitate, la Fresco Expert va intampinam cu o gama larga de servicii, de la consultanta si proiectare, la livrare, montaj, training, chiar si servicii post-livrare. Cei peste 25 de ani de experienta in sustinerea geniului din bucatariile profesionale ne-au invatat sa oferim tuturor clientilor solutii personalizate, in functie de nevoile lor si bugetul business-ului.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 24
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top