Tigaie basculanta

Modele tigaie basculanta - Capacitate mare, eficienta maxima

Aveti nevoie de tigai basculante pentru bucataria profesionala a restaurantului, cantinei sau autoservirii dumneavoastra? La Fresco Expert gasiti modele cu alimentare electrica sau gaz, cu sistem de basculare manual sau electric si capacitate mare, de pana la 300 litri, din liniile 600, 700 si 900. Acestea vor asigura prepararea rapida a unei cantitati mari de mancare, dar si descarcarea usoara a preparatelor, prin intermediul sistemului de basculare a cuvei, care reduce timpul de servire.

Tigaia basculanta permite fierberea, rumenirea sau prajirea alimentelor, fiind extrem de versatila in utilizare. Proiectul Fresco va pune la dispozitie numeroase modele, de la branduri cunoscute la nivel international, precum Electrolux Professional.

Pe langa tigai basculante si alte produse de inalta calitate, ne remarcam si prin servicii care respecta cele mai exigente standarde. Astfel, pe langa livrarea propriu-zisa a produselor, va suntem alaturi si cu consiliere, training, montaj si servicii post-livrare.

Experienta de peste 25 de ani in domeniu ne-a invatat sa oferim tuturor clientilor nostri solutii optime, personalizate in functie de tipul business-ului si de nevoile si preferintele acestora. Daca si dumneavoastra aveti nevoie de tigai basculante, aici veti gasi cea mai variata oferta.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 15
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top