ECHIPAMENTE

Fresco Expert, furnizor care sustine inca din anul 1992 inovatia in bucatariile profesionale din Romania, pune la dispozitia partenerilor sai, patroni sau administratori de restaurante, cantine, autoserviri, baruri sau alte tipuri de localuri de alimentatie publica, numeroase echipamente HoReCa performante. Acestea provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, fiabilitatea, usurinta in utilizare si, nu in ultimul rand, durata indelungata de viata, fara necesitatea opririi activitatii pentru actiuni de mentenanta sau reparatii.

Categoria de utilaje HoReCa de pe site-ul nostru, de departe cea mai vasta, include solutii retail precum: cuptoare profesionale (de convectie, combi, patiserie, pizza etc.), aparatura HoReCa de bucatarie calda (masini de gatit, grill, friteuze, bain marie etc.), frigorifice (dulapuri, abatitoare, lazi, vitrine, masini de gheata etc.).

 

Utilaje HoReCa de top, cu solutii retail incluse

De asemenea, in calitate de furnizor cu o experienta indelungata si cu adevarat profesionist, va punem la dispozitie si echipamente HoReCa profesionale de spalare vase, preparare, servire, mobilier inox si accesorii.

Totodata, Fresco Expert va furnizeaza sisteme de cafea si dispensere de bauturi, solutii retail de shop-fitting si frig comercial, precum si echipamente HoReCa pentru spalatorii profesionale. Cu alte cuvinte, toate cele necesare, de la A la Z, pentru prepararea si servirea, in cele mai bune conditii si cu maxima atentie la detalii, ale unor dish-uri de top in unitatea dumneavoastra din domeniul ospitalitatii.

Mai mult decat atat, echipamentele profesionale HoReCa din cadrul ofertei noastre sunt "insotite" si de servicii complete (consiliere, proiectare, livrare, montaj, training, servicii post-livrare). Experienta si know-how-ul specialistilor nostri "dubleaza", astfel, calitatea propriu-zisa a utilajelor. Va asteptam sa plasati o comanda telefonica sau online.

To Top