Camera frigorifica

Aveti nevoie de o camera frigorifica/congelare pentru abatorul, fabrica de preparare a carnii, centrul logistic alimentar sau supermarket-ul pe care il detineti sau administrati? La Fresco Expert, gasiti numeroase modele cu un spatiu mare de depozitare. Aceste incaperi sunt ideale pentru pastrarea proaspata a fructelor, legumelor si carnii, intr-o atmosfera controlata. 

Camerele frigorifice modulare puse la dispozitie prin intermediul proiectului Fresco Expert garanteaza accesul usor la produsele depozitate, putand fi folosite inclusiv in industria farmaceutica. Acestea au o lungime si o latime cuprinse intre 1,2 si 3 metri si un volum de 2 pana la 14,9 metri cubi. Ele provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international. 

Pe langa gama de camere frig si alte produse, Fresco Expert va sta la dispozitie si cu servicii ireprosabile. Sustinem geniul in bucatarii profesionale de peste 25 de ani si va oferim servicii precum consiliere si proiectare, livrare, montaj, training si servicii post-livrare. Va asteptam exclusiv cu produse de la branduri de top, care folosesc tehnologie de ultima generatie si va asigura un consum redus de energie electrica.

Alegeti camere frigorifice potrivite pentru produsele dumneavoastra alimentare!

In cazul in care cautati o camera frigorifica/congelare, specialistii Fresco Expert, care in cei 30 de ani de activitate au "construit" 300 de bucatarii profesionale si au dus la bun sfarsit peste 950 de proiecte gastro/frig comercial retail, va asteapta cu informatii si sfaturi utile. Contactati-ne online, prin intermediul e-mail-ului sau al formularului de pe site, ori telefonic, la numarul 0760 657 744, pentru a va asigura ca faceti alegerea potrivita, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. 

Va stam la dispozitie atat cu produse de cea mai buna calitate, cat si cu servicii de intretinere si interventie, fiindu-va alaturi pas cu pas, in construirea si mentinerea unei bucatarii profesionale complet echipate, pe masura chefilor si a clientilor din localul dumneavoastra!

Fresco Expert - modele de camera frig de volum mare

Camerele frigorifice sunt cele mai voluminoase si incapatoare echipamente frigorifice pe care proiectul Fresco Expert vi le pune la dispozitie, pe langa dulapuri, abatitoare, lazi, saladete, vitrine de bauturi, vinuri, tapas sau sushi. Acestea provin din oferta platformei internationale Virtus Group GmbH si genereaza temperaturi de refrigerare, respectiv congelare, chiar si in conditiile unui mediu ambiental de pana la +43 de grade Celsius. 

O astfel de camera frigorifica este ideala pentru o unitate de alimentatie publica, indiferent de natura sa, insa care are o capacitate mare de productie si o nevoie de depozitare a alimentelor pe masura. Camerele de frig sunt facute sa functioneze continuu, fara fluctuatii sau intreruperi, generand un consum de energie electrica relativ redus, raportat la randamentul lor. 

Fresco Expert va ofera garantia Base Care inclusa in pret pentru aceste echipamente frigorifice din bucataria dvs. profesionala. Aceasta include montaj camera frigorifica, 12 luni de piese de schimb si manopera. Garantiile Performance Care (Base Care + revizie anuala in ultimele doua luni din perioada de garantie + training utilizare + SLA - service level agreement 72 de ore) si Premium Care (Performance Care + 24 de luni piese de schimb si manopera + SLA 48 de ore) sunt disponibile contra cost.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 25-36 din 52
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top