CUPTOARE PIZZA PROFESIONALE

Cuptoare pizza electrice si pe lemne

Fresco Expert va ofera cele mai performante cuptoare pentru pizza, electrice sau pe lemne, pentru a prepara cel mai apreciat si gustos fel de mancare din lume, in bucataria dumneavoastra profesionala. Acestea au banda sau una/doua camere de coacere si folosesc alimentare electrica, pe gaz sau combustibil fosil, fiind ideale daca va doriti cel mai bun raport calitate pret. Cuptoarele sunt prevazute cu reglaj separat al temperaturii, pentru partea superioara si cea inferioara, ceea ce permite obtinerea cu precizie a rezultatului dorit. In plus, structura robusta din otel garanteaza rezistenta in timp.

Prin urmare, indiferent ca detineti un restaurant, o cantina, o autoservire sau o unitate de tip fast food, aveti nevoie de un cuptor de pizza profesional, cu ajutorul caruia sa satisfaceti chiar si pretentiile celor mai exigenti clienti. De asemenea, in oferta noastra exista si cuptoare pizza cu banda, de tip tunel, care asigura o productivitate ridicata si rezultate perfecte cu un consum de energie redus, fiind usor de folosit chiar si de personalul nespecializat. Acest cuptor poate fi integrat in cadrul oricarei linii automatizate de productie. Viteza reglabila a benzii ofera control asupra productivitatii si gradului de rumenire.

Avand in vedere complexitatea cuptoarelor de pizza electrice sau pe gaz, proiectul Fresco, cu o experienta de peste 25 de ani pe piata, va ofera nu numai produsele propriu-zise, ci si servicii integrate. Astfel, beneficiati de consiliere, proiectare, livrare, montaj, training, dar si servicii post-livrare, pentru intretinere si remedierea in cel mai scurt timp a oricaror defectiuni.

Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

pe pagina
Setati descendent
 1. SGS Cuptor pizza Classic 4x25 cm, PO / 5050 / E
  2.314 RON
  • Tip alimentare Electric
  • Tip constructie 1 camera de coacere
 2. SGS Cuptor pizza Classic 4x30 cm, PO / 6262 E
  2.824 RON
  • Tip alimentare Electric
  • Tip constructie 1 camera de coacere
Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

pe pagina
Setati descendent