Cuptor pizza profesional
Fresco Expert va ofera cele mai performante modele de cuptor pentru pizza, electrice, pe lemne sau gaz, pentru a prepara cel mai apreciat si gustos fel de mancare din lume, in bucataria dumneavoastra profesionala. Respectivele echipamente au banda sau una/doua camere de coacere si folosesc alimentare electrica, pe gaz sau combustibil fosil, fiind ideale daca va doriti cel mai bun raport calitate pret. Cuptoarele sunt prevazute cu reglaj separat al temperaturii, pentru partea superioara si cea inferioara, ceea ce permite obtinerea cu precizie a rezultatului dorit. In plus, structura robusta din otel garanteaza rezistenta in timp.
Prin urmare, indiferent ca detineti un restaurant, o cantina, o autoservire sau o unitate de tip fast food, aveti nevoie de un cuptor de pizza profesional, cu ajutorul caruia sa satisfaceti chiar si pretentiile celor mai exigenti clienti. De asemenea, in oferta noastra exista si modele cu banda, de tip tunel, care asigura o productivitate ridicata si rezultate perfecte cu un consum de energie redus, fiind usor de folosit chiar si de personalul nespecializat. Acest produs poate fi integrat in cadrul oricarei linii automatizate de productie. Viteza reglabila a benzii ofera control asupra productivitatii si gradului de rumenire.
Avand in vedere complexitatea cuptoarelor de pizza pe lemne, gaz sau electrice, proiectul Fresco Expert, cu o experienta de peste 30 de ani pe piata, va ofera nu numai produsele propriu-zise, ci si servicii integrate. Astfel, beneficiati de consiliere, proiectare, livrare, montaj, training, dar si servicii post-livrare, pentru intretinere si remedierea in cel mai scurt timp a oricaror defectiuni.
Modele de cuptor pizza electric/pe lemne
Alegerea unui cuptor de pizza potrivit depinde de numeroase aspecte:
- nevoile si bugetul dumneavoastra (ale unitatii de alimentatie publica pe care o detineti sau deserviti);
- specificul restaurantului (intrucat fiecare echipament determina un alt rezultat in ceea ce priveste blatul, consistenta, aspectul si savoarea produsului finit);
- timpul in care trebuie sa fie gata pizza (vorbim despre un preparat care oricum poate fi pregatit intr-un timp scurt, insa unitatile de tip fast-food trebuie sa lucreze mult mai repede decat localurile clasice);
- spatiul fizic de care dispuneti (unele modele de cuptor pizza, spre exemplu - cele pe lemne, pot fi extrem de voluminoase, ocupand un spatiu mare si fiind recomandate doar unitatilor in care pizza este "vedeta"; pe de alta parte, cele electrice pot fi integrate cu usurinta in orice local).
In cazul in care nu sunteti decis cu privire la modelul de cuptor de pizza (electric, pe gaz, pe lemne) pe care sa il achizitionati sau aveti orice alte nelamuriri referitoare la aceste echipamente tehnologice moderne, cu dotari de top, va asteptam sa ne contactati online, prin intermediul e-mail-ului sau formularului de pe site, sau telefonic, la numarul 0760 657 744, pentru a va raspunde in cel mai scurt timp. Experienta de peste 30 de ani in cadrul Fresco Expert le permite angajatilor nostri sa va stea la dispozitie cu absolut tot ceea ce aveti nevoie, de la informatii si sfaturi utile la servicii de intretinere si interventie.