Dulap frigorific | frigider profesional

Daca aveti nevoie de o modalitate de a mentine temperatura constanta a preparatelor din bucataria restaurantului, optati pentru modelele variate de frigider profesional pe care Fresco Expert vi le pune la dispozitie. Acestea, numite si dulapuri frigorifice, sunt realizate din otel inox, au functie de refrigerare sau congelare si sunt simple sau duble. Ele asigura un control foarte precis al umiditatii si sunt destinate utilizarii intensive in bucatariile profesionale. Desi au o capacitate mare de depozitare, ele garanteaza un consum redus si, foarte important, agentul refrigerant respecta toate normativele europene aflate in vigoare la acest moment. 

Un dulap frigorific vertical va ajuta sa mentineti temperatura constanta a alimentelor, garantandu-va prelungirea termenului lor de valabilitate si mentinerea unei calitati inalte a produselor. Aceste echipamente frigorifice profesionale sunt potrivite oricarui tip de restaurant, cantina, autoservire, cofetarie-patiserie sau fast food.

Dulap frigorific vertical, cu servicii integrate

Pe langa diverse tipuri de frigider profesional si alte produse de top, Fresco Expert va sta la dispozitie si cu servicii ireprosabile. Experienta noastra de mai bine de 30 de ani, in care am sustinut neincetat geniul in bucatariile profesionale, ne-a adus in situatia ca, in prezent, sa va putem oferi servicii integrate, personalizate in functie de nevoi si preferinte, dar mai ales in functie de bugetul si target-ul business-ului dumneavoastra. 

Prin urmare, daca aveti nevoie de un dulap frigorific (vertical) sau orice alt echipament de refrigerare/congelare, apelati la proiectul Fresco Expert. Veti fi intampinat cu promptitudine si profesionalism si veti fi indrumat intotdeauna catre cele mai bune solutii, din punctul de vedere al raportului calitate-pret.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 13-24 din 52
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top