Recomandari pentru siguranta in utilizaresi prelungirea vietii echipamentelor in general si in perioadele inactive
Uneori, echipamentul trebuie oprit pentru perioade lungi de timp. Fresco Expert doreste sa va ofere cateva recomandari menite sa prelungeasca durata de viata a echipamentelor si sa se asigure ca acestea vor fi mentinute la cele mai bune performante si in conditii de siguranta, pentru a fi utilizate cu succes in viitor.
Asigura-te ca temperatura ambientala a spatiului in care este instalat echipamentul sa nu scada sub punctul de inghet: in cazul in care nu este posibil, asigura-te ca apa este complet drenata din echipament, pentru a evita deteriorarea conductelor / containerelor. Ai grija si la temperaturile ambientale ridicate, deoarece acestea pot deteriora componentele electronice delicate.
Dacă sunt disponibile, consulta conditiile enumerate in manualele de utilizare sau apeleaza consultantii nostri pentru mai multe informatii.
ECHIPAMENTE PROFESIONALEGASTRONOMICE
Inainte de a efectua orice activitate, nu uita sa porti echipament individual de protecție adecvat, cum ar fi: ochelari, masti, manusi, incaltaminte de protectie, haine de lucru adecvate etc.
Echipamente cu constructia si suprafete din inox, in general
PREGATIRE CONSERVARE
PROCEDURI |
---|
Proiectarea CAD a locatiei |
Selectia echipamentelor profesionale |
Evaluare puteri instalate |
Concepere fluxuri operationale |
Conformarea cu prevederile HACCP |
Conformarea cu prevederile DSV/DSP |
PREGATIRE REACTIVARE
PROCEDURI |
---|
Stabilirea schitei proiectului |
Inspectie tehnica la sediu |
Audit proiect |
Dezvoltarea directiilor de lucru |
Optimizare concept |
Realizarea propunerii finale |
AUDIT & CONSULTANTA PROIECT
SERVICII: | ||
---|---|---|
Stabilirea schitei proiectului | ||
Inspectie tehnica la sediu | ||
Audit proiect | ||
Dezvoltarea directiilor de lucru | ||
Optimizare concept | ||
Realizarea propunerii finale | ||
PROIECTARE TEHNICA & CAD
SERVICII: | ||
---|---|---|
Proiectarea CAD a locatiei | ||
Selectia echipamentelor profesionale | ||
Evaluare puteri instalate | ||
Concepere fluxuri operationale | ||
Conformarea cu prevederile HACCP | ||
Conformarea cu prevederile DSV/DSP | ||