Ai grija de investitia ta

Recomandari pentru siguranta in utilizare
si prelungirea vietii echipamentelor
in general si in perioadele inactive

Uneori, echipamentul trebuie oprit pentru perioade lungi de timp. Fresco Expert doreste sa va ofere cateva recomandari menite sa prelungeasca durata de viata a echipamentelor
si sa se asigure ca acestea vor fi mentinute la cele mai bune performante si in conditii de siguranta, pentru a fi utilizate cu succes in viitor.

 
 

Asigura-te ca temperatura ambientala a spatiului in care este instalat echipamentul sa nu scada sub punctul de inghet: in cazul in care nu este posibil, asigura-te ca apa este complet drenata din echipament, pentru a evita deteriorarea conductelor / containerelor.
Ai grija si la temperaturile ambientale ridicate, deoarece acestea pot deteriora componentele electronice delicate.
Dacă sunt disponibile, consulta conditiile enumerate in manualele de utilizare sau apeleaza consultantii nostri pentru mai multe informatii.

 
 

ECHIPAMENTE PROFESIONALEGASTRONOMICE

Inainte de a efectua orice activitate, nu uita sa porti echipament individual de protecție adecvat, cum ar fi: ochelari, masti, manusi, incaltaminte de protectie, haine de lucru adecvate etc.

 
 
Echipamente cu constructia si suprafete din inox, in general
 
 

PREGATIRE CONSERVARE

PROCEDURI
Proiectarea CAD a locatiei
Selectia echipamentelor profesionale
Evaluare puteri instalate
Concepere fluxuri operationale
Conformarea cu prevederile HACCP
Conformarea cu prevederile DSV/DSP

PREGATIRE REACTIVARE

PROCEDURI
Stabilirea schitei proiectului
Inspectie tehnica la sediu
Audit proiect
Dezvoltarea directiilor de lucru
Optimizare concept
Realizarea propunerii finale
 

AUDIT & CONSULTANTA PROIECT

Servicii HoReCa de audit si consiliere referitoare la proiectul tau, incepand cu o simpla idee sau harta locului care urmeaza sa fie amenajat planul de bucatarie restaurant. Dupa stabilirea conceptului, vom realiza una sau mai multe inspectii de lucru in spatiul respectiv si vom evalua variantele oferite de specificul si planurile tale.

SERVICII:
Stabilirea schitei proiectului
Inspectie tehnica la sediu
Audit proiect
Dezvoltarea directiilor de lucru
Optimizare concept
Realizarea propunerii finale

PROIECTARE TEHNICA & CAD

In urma alegerii variantei potrivite, vom realiza proiectul tehnic si CAD in locul ales, incluzand dotarea cu echipamente si fluxurile operationale, cu respectarea legislatiei actuale. Aceasta etapa include echiparea tehnica, cu respectarea tuturor caracteristicilor si particularitatilor proiectului, dar si normele HACCP & DSV actuale.

SERVICII:
Proiectarea CAD a locatiei
Selectia echipamentelor profesionale
Evaluare puteri instalate
Concepere fluxuri operationale
Conformarea cu prevederile HACCP
Conformarea cu prevederile DSV/DSP
To Top