500-2D Sertar cald dublu HALO HEAT
Conceput pentru durabilitate si delicatete, modelul 500-2D se poate integra in orice concept de bucatarie in care se pastreaza mancarea la indemana. Folosind tehnologia Halo Heat® , mancarea preparata este conservata fierbinte si proaspata, fara a se adauga apa sau elemente de incalzire. Configuratii flexibile disponibile. Se incastreaza in dulapuri sau blaturi sau se suprapune, pentru exploatarea la maxim a spatiului.
Caldura constanta, uniforma generata cu tehnologia Halo Heat® ofera o sursa de caldura controlata si omogena pentru a mentine temperaturi precise pe parcursul procesului de preparare, afumare la cald si pastrare la cald. Cablajul termic unic inconjoara cavitatea cu caldura delicata si precisa pentru a incalzi uniform alimentele si a pastra umiditatea. Fara ventilatoare. Fara umiditate adaugata. Design fara apa. Reduce costurile de instalare si de functionare pentru ca nu necesita lucrari de instalatii sanitare, canalizare, filtrare sau intretinere asociate. Amplasati oriunde, fara a fi nevoie de hota sau supapa de aerisire. Economisiti pana la 30 USD pe zi cu cheltuielile de functionare a hotei. Sunt disponibile configuratii portabile si cu suprapunere pentru a maximiza spatiul. Mentineti temperaturi precise. Controlul digital detecteaza ca temperatura scade mai repede, asigurand o incalzire rapida si imbunatatind timpul de recuperare. Reduceti timpul de pregatire si costurile cu forta de munca. Pregatiti mancarea cu cateva ore inainte de a o servi si pastrati-o la temperatura optima pentru cea mai buna calitate si un gust excelent in momentul servirii. CARACTERISTICI CHEIE - Mediul de preparare etans si static capteaza gustul si sucurile naturale ale carnii, reducand contractarea carnii, imbunatatind calitatea alimentelor si prelungind durata de pastrare a carnii. - pastreaza calitatea alimentelor. Pastreaza produsul la temperatura perfecta de servire, timp de mai multe ore, fara a-l rasfierbe sau usca. - Usor de operat. Termostatul electronic reglabil cu afisaj digital monitorizeaza temperatura din interior pentru a asigura mentinerea alimentelor la temperaturi sigure si precise. - Usor de curatat. Doar scoateti rafturile si stergeti bine. - Randament crescut si mai putina risipa de alimente cu tehnologia Halo Heat. Reducerea la minimum a costurilor cu alimentele, cu un grad mai redus de prajire si de contractie, comparativ cu utilizarea conventionala. - Extindeti meniurile. Reduceti timpul de pregatire si costurile cu forta de munca. Pregatiti mancarea cu cateva ore inainte de a o servi si pastrati-o la temperatura optima pentru cea mai buna calitate si un gust excelent in momentul servirii. - Sertare cu aerisire disponibile pentru operatiunile de mentinere a alimentelor mai crocante. - Sertarele pot fi montate pe rotile pentru o mobilitate usoara. - Se incastreaza in dulapuri sau blaturi sau se suprapune, pentru exploatarea la maxim a spatiului. - fabricat in SUA, cu un angajament fata de calitate.
Cod produs | 500-2D |
---|---|
Brand | Alto Shaam |
Numar tavi | 3-6 |
Alimentare | electric |
Tensiune alimentare | 230 |
Dimensiuni brute mm-cu ambalaj (L*l*h) | 762x686x584 |
Dimensiuni nete mm(L*l*h) | 624x657x481 |
Greutate bruta (kg) | 57 |
Greutate neta (kg) | 52 |
KW Electric | 0.59 |
Temperatura de lucru | 16°C - 93°C |
Tip de control | digital |
Capacitate | 2 GN 1/1 (152mm) |