masini-super-automate-cafeamasini-super-automate-cafea
 
PERFORMANTE SI INTUITIVE

Sisteme Super-Automate Profesionale Cafea
Franke Elvetia

Fiecare masina super-automata de cafea Franke inspira pasiunea autentica pentru cafea si calitate elvetiana integrala. Cu sistemele profesionale de cafea Franke, vibram in ritmul afacerii tale, oferind solutii calibrate pentru toate cerintele. Iar pe masura ce tendintele din industria cafelei si nevoile clientilor nostri evolueaza, ne straduim sa ramanem relevanti prin explorarea continua a oportunitatilor de optimizare ascunse in provocarilor unice ale afacerii tale. Gandim non-conformist si ascultam indeaproape fiecare client - sistemele de cafea Franke ofera inovatii tehnologice, modele de calitate si performante fiabile; toate sustinute de traditionala maiestrie si inginerie de precizie elvetiana. Portofoliul nostru amplu si modular de produse ofera solutia ideala pentru satisfacerea oricarei dorinte pe care ar putea-o avea clientii tai.

 
 
Experienta mai buna
si mai sigura
Eficienta optimizata prin conectarea masinii de cafea la solutia cloud Franke. Aceasta ofera comunicarea ofertelor si promotiilor si schimbul de info important in monitorizare.
 
experienta cu cafea
la calitate barista
Cu inovatii precum IQFlow, FoamMaster si CleanMaster, intreaga ta afacere este optimizata pentru a asigura cea mai buna experienta cu cafea.
 
Solutii personalizate
pentru nevoi unice
Modularitatea sistemelor de cafea Franke ofera mai multa libertate de a configura optiunile integrate si solutiile tip Add-on, ce lucreaza pentru afacerea dumneavoastra.
 
alaturi de tine
pas cu pas
Provocarile tale pentru competenta si excelenta in propria afacere sunt prioritatea noastra. Apeleaza cu incredere reprezentantii nostri pentru asistenta si training.
 
descopera

Solutiile Modulare pentru Cafea

 
SISTEM SUPER-AUTOMAT CAFEA

FRANKE A300
Amprenta mica. Impact mare.

Descopera cum modelul premiat super-automat de cafea Franke A300 va poate asista in servirea specialitatilor delicioase din cafea cu fiecare ceasca, chiar si in spatii de dimensiuni reduse.

DESCOPERA

SISTEM SUPER-AUTOMAT CAFEA

FRANKE A400
SPECIALITATI SOFISTICATE PENTRU TOTI.

Cu masina super-automata de cafea A400, Franke atinge o noua clasa tehnologica superioara prin masinile sale specializate. Experienta celei mai sofisticate cafele este acum disponibila pentru toti.

DESCOPERA

SISTEM SUPER-AUTOMAT CAFEA

FRANKE A600
GUST DESVARSIT PRIN INOVATIE.

Ofera clientilor tai sau personalului propriu un control total cu masina super-automata de cafea Franke A600 - tot ce ai nevoie pentru o cafea perfecta.

DESCOPERA

SISTEM SUPER-AUTOMAT CAFEA

FRANKE A800
MULTI-TASKING. LA SUPERLATIV.

Masina super-automata de cafea A800 este conceputa sa livreze foarte rapid cantitati mari de bauturi de calitate inalta. Trebuie sa prepari un espresso perfect, sa prepari spuma de lapte si sa pregatesti un ceai cald, toate in acelasi timp? Sistemul specializat cu trei fierbatoare se poate ocupa cu usurinta de toate acestea.

DESCOPERA

SISTEM SUPER-AUTOMAT CAFEA

FRANKE A1000
UN RASFAT. CU FIECARE CEASCA.

Conceputa pentru a oferi afacerii si clientilor tai o flexibilitate completa, masina super-automata de cafea Franke A1000 este gata sa serveasca specialitatea preferata pe baza de espresso sau cafea preparata din boabe proaspat macinate, toate intr-un singur sistem.

DESCOPERA

SISTEM SEMI-AUTOMAT CAFEA

FRANKE S700
CREATIVITATE. LA STANDARD BARISTA.

Masina Semi-Automata de cafea Franke S700 este perfecta pentru orice barista, oferind libertatea de a surprinde placut proprii clienti si de a crea o experienta unica de brand.

DESCOPERA

STATIA DE SPECIALITATI CAFEA

FRANKE SB1200
CEA MAI PERFORMANTA IN PROPRIA CLASA.

Depasiti asteptarile clientilor si stimulati propria afacere cu ajutorul statiei de specialitati din cafea Franke SB1200. Aceasta include optiuni atat pentru bauturile vegane, cat si pentru cele pe bază de lapte.

DESCOPERA

DESIGN & FUNTIONALITATE ELEVATE

NOUA LINIE MYTICO

Experimenteaza fuziunea perfecta dintre maiestria traditională artizanala a unui barista si automatizarea moderna cu noua masina de cafea Franke Mytico. Cu design elegant si tehnologie de ultima generatie, te poti bucura de o ceasca de cafea perfect preparata, de fiecare data.

DESCOPERA

MODULARITATE EXTINSA

MODULE TIP ADD-ON
GAMA EXTINSA PENTRU CALIBRARE PERFECTA

Adaptezi sistemul de cafea la nevoile tale specifice cu optiunile Franke incorporate sau poti acum extinde configuratiile masinilor de cafea profesionale cu solutiile modulare de tip Add-on.

DESCOPERA

 
flexibilitate si calitate, potrivite pentru orice afacere

Industria Ta

Dezvolta-ti afacerea cu Fresco Expert, ca partener de incredere autorizat pentru solutiile Franke Coffee Systems – indiferent de industria in care activezi sau de amploarea propriilor tale ambitii.

 

Brosura Franke Coffee Systems

franke_monitor

Monitorizare flota 
masini cafea - locatii multiple

Solutii end-to-end cu tablou de bord si/sau puncte de integrare API, pentru monitorizarea si gestionarea performantelor comerciale si operationale ale flotei tale.

monitor_franke

Meniuri administrate
central, de la distanta

Acum poti controla propria flota de masini de cafea de la distanta, pentru a schimba meniurile si retetele de bauturi si specialitati din cafea, cu o simpla apasare de buton. 

spare_parts

Schimbare usoara si rapida a pieselor de schimb

Masinile Franke sunt construite pentru a rezista in timp. Daca ai insa nevoie de asistenta, oferim servicii de asistenta tehnica profesionala si piese de schimb. 

train_franke

Asiguram training pentru 
personalul tau

Sesiunile de instruire in locatia clientului permit echipei tale sa-si eficientizeze operarea si mentenanta corespunzatoare pentru masinile de cafea Franke  

MONITORIZARE FLOTA MASINI DE CAFEA

INDICATORI CENTRALIZATI
FINANCIARI & OPERATIONALI .

Obtine date monitorizate in timp real pentru vanzarile de bauturi si programele promotionale pentru cafea, pentru o perspectiva clara a performantei afacerii tale pentru intreaga flota de aparate cafea.

APELEAZA UN CONSULTANT

SOLUTII COMPLETE

COMENZI DE BAUTURI
FARA CONTACT PE ECRAN

Solutia "Touchless Ordering" de la Franke ofera un serviciu de comanda fara contact, igienic si facil - disponibil acum pe toate platformele si sistemele de operare mobile, fara o aplicatie necesara.

APELEAZA UN CONSULTANT

ASISTENTA EXTINSA

OPERARE FARA INTRERUPERI
CU SERVICIILE DIGITALE FRANKE.

Asigura o utilizare fara probleme a masinii si cresteti satisfactia clientilor cu fiecare cafea servita. Tehnicienii nostri de service specializati pe solutiile Franke au la indemana toate instrumentele esentiale. Cu pachetele noastre de mentenanta preventiva de la distanta si actualizari de software, acum poti evita interventiile inutile la fata locului.

APELEAZA UN CONSULTANT

OPTIUNI PERSONALIZARE

COMUNICA PE LIMBA TA,
PROMOVEAZA MESAJUL TAU

Capteaza atentia clientilor cu ecranele mari si inovatoare ale masinilor de cafea. Franke Digital Signage ofera oportunitatea de a transforma o pauza de cafea intr-o experienta deosebita. Promoveaza un produs mai scump (up-sell) sau un alt produs din meniu (cross-sell), sau pur si simplu afiseaza elemente din misiunea și mesajul companiei tale. Masinile de cafea devin astfel un instrument de comunicare pentru propriile promotii, mesaje de brand, informatii utile pentru clienti sau implicarea angajatilor intr-un spatiu de birou.

APELEAZA UN CONSULTANT

To Top