super-automate-cafea-a1000super-automate-cafea-a1000
 
GUST DESAVARSIT. CEASCA DUPA CEASCA.

Masina Super-Automata de Cafea
Franke A1000

Experimenteaza cele mai bune momente cu o ceasca de cafea, cu cel mai bun model din gama super-automate - masina de cafea Franke A1000. Acest model super-automat combina intensa expertiza Franke, experienta si spiritul de inovatie pentru a obtine un nivel superior de satisfactie. Masina super-automata de cafea Franke A1000 prepara cantitati mari din orice tipuri de bauturi si specialitati cu o calitate deosebita, astfel incat sa poti satisface cu incredere gusturilor celor mai exigenti iubitori de cafea. Masina A1000 este proiectata sa ofere fiecarui client propriul sau moment de rasfat.

 
 
Rasnita de precizie, cu discuri ceramice durabile de rasnire.
 
Senzor automat de detectare a inaltimii cestii sau a altui recipient.
 
Unitate patentata de infuzare, detasabila frontal
 
Statie de arome - capacitate pana la 3 siropuri
 
Trei boilere separate, de inalta performanta, pentru abur si spuma de lapte fara limite.
 
CleanMaster
Proces complet automat de curatare, la cele mai inalte standarde de igiena.
 
Pana la doua tipuri de lapte, cu doua circuite paralele de racire.

4 x avantaje - a1000

O CAFEA CU O
NOTA PERSONALA

Masina super-automata de cafea A1000 este dotata din plin cu inovatii de ultima generatie, inclusiv un modul optional pentru cafea cu gheata si un modul de siropuri. Acum, clientii tai isi pot personaliza si savura cafeaua in stilul preferat.

EXTRACTIE EXCEPTIONALA
DE AROMA

Tehnologia inovatoare iQFlow™ extrage mai multa aroma din boabele de cafea, astfel incat sa poti rafina gusturile individuale si sa oferi o consistenta perfecta in fiecare ceasca.

SPUMA DE LAPTE
IN STIL BARISTA

Tehnologia Franke revolutionara FoamMaster ofera clientilor optiuni nelimitate de consistenta pentru o spuma de lapte perfecta, la specialitatile take-away.

UTILIZARE INTUITIVA
SI FACILA

Cu ecranul sau tactil si intuitiv de 10,4", precum si cu un instructiuni pas-cu-pas de utilizare, masina super-automata de cafea Franke A1000 simplifica prepararea unui espresso si a nenumarate alte bauturi si specialitati din cafea. Conecteaza masina si esti gata pentru a servi proprii clienti.

FRANKE A1000

UN NOU NIVEL DE RASFAT

Franke a pus intotdeauna un accent important pe utilizarea de tehnologie de ultima ora pentru a livra bauturi de calitate superioara. Cea mai recenta dintre aceste tehnologii inovatoare este iQFlow™, o inovare care revolutioneaza conceptul traditional de espresso si este integrata ca standard in seria A1000. Un proces de extractie inteligent asigura o distribuire uniforma a presiunii pe toate boabele rasnite, pe toata durata de extractie – obtinand astfel mai multa aroma din boabe. Este asigurata asyfel constant o calitate consistenta a cestii de cafea. Cu iQFlow™, te poti bucura de timpi redusi de preparare. Sistemul monitorizeaza si regleaza debitul de extractie pe durata procesului de infuzare, in timp real.

CUMPARA

TEHNOLOGII DE VARF

FOAMMASTER SI CLEANMASTER

Spuma de lapte rece sau calda, avand consistenta potrivita. Sistem eficient de formare a spumei de lapte pentru timpi scurti de spumare, consum mic de energie si continut caloric redus. Se obtine un efect stratificat artistic prin varietatea spumei. Poti crea astfel consistente si densitati separate in aceeasi bautura, calda sau rece. Statie optionala de Arome pentru a adauga un element suplimentar la bauturi, cu pana la sase arome. Ideal pentru bauturi de lapte mixte cu aroma de fructe, mereu apreciatul latte macchiato si alte creatii individuale extraordinare.

APELEAZA UN CONSULTANT

FRANKE A1000

RANDAMENT OPERATIONAL

Productivitate1 Grup2 Grupuri, in paralel
Espresso160238
Cappuccino156224
Cafea109141
Apa fierbinte164164

* Cesti / ora, conform DIN 18873

FISA TEHNICA

Configurare Franke A1000

OPTIUNI INTEGRABILE & MODULE ADD-ON

Pana la 2 rasnite;
Pana la 3 recipiente cafea, disponibil in 3 dimensiuni;
Pana la 2 dozatoare de pudra;
Senzor ceasca;
Cappuccinator (S1), Auto-Cappuccinator (S2) AutoSteam Pro (S3); 
Pana la doua tipuri de lapte
Sistem lapte MS (Milk System);
Sistem curatare EC (EasyClean);
Statie de Arome (pana la 3 arome diferite);
Sistem de plata, cu monede, token sau card;
Modul pentru cesti (cu 4 polite incalzite)
;
Display tactil de 10,4";

Flexibilitate

Portofoliul de produse Franke permite configuratii variate - personalizate nevoilor fiecarei afaceri
a1000-v1

A1000 & SU12

a1000-v2

A1000 & SU12 & A1000

a1000-v3

A1000 & SU12

a1000-v4

A1000 & SU12 & A1000

To Top