Cuptor pentru pastrare la cald si regenerare Giorik 10 (GN 1/1 sau 600x400), control digital, non-programabil
Cuptoarele pentru pastrare la cald statice incalzite cu elementi electrici fac posibila pastrarea mancarii pre-pregatita la temperatura corecta de servire fara riscul de uscare sau de gatire excesiva. Mancarea poate fi gatita la o temperatura scazuta datorita sondei interioare.
CARACTERISTICI:
• Siguranta si igiena alimentelor HACCP: Cuptoarele Giorik mentin mancarea la o temperatura intre 60 °C si 90 °C.
• Usor de transportat si instalat: cuptoarele Giorik de pastrare la cald sunt usoare, conectati-le la curent si sunt gata de plecare.
AVANTAJE:
• Flux de lucru optimizat: utilizat in combinatie cu un cuptor SteamBox, alimentele pot fi gatite peste noapte si tinute la temperatura de servire.
• Flexibilitate mai mare in timpul pregatirii si servirii mancarii: mentinerea alimentelor la temperatura de servire reduce nivelul de munca necesar in bucatarie.
-incalzirea camerei cuptorului prin intermediul elementilor de incalzire INCOLOY performanti.
-Camera cuptor Aisi 304 cu colturi rotunjite.
-Inversarea rotatiei motorului pentru gatit uniform.
-Picioare reglabile pe inaltime.
-2 ventilator de viteza.
-incalzire automata.
-Sonda core.