
Cuptor pentru pastrare la cald si regenerare Giorik 10 (GN 2/1 sau 600x400), control electromecanic
Cuptoarele pentru pastrare la cald statice incalzite cu elementi electrici fac posibila pastrarea mancarii pre-pregatita la temperatura corecta de servire fara riscul de uscare sau de gatire excesiva. Mancarea poate fi gatita la o temperatura scazuta datorita sondei interioare.
CARACTERISTICI:
• Siguranta si igiena alimentelor HACCP: Cuptoarele Giorik mentin mancarea la o temperatura intre 60 °C si 90 °C.
• Usor de transportat si instalat: cuptoarele Giorik de pastrare la cald sunt usoare, conectati-le la curent si sunt gata de plecare.
AVANTAJE:
• Flux de lucru optimizat: utilizat in combinatie cu un cuptor SteamBox, alimentele pot fi gatite peste noapte si tinute la temperatura de servire.
• Flexibilitate mai mare in timpul pregatirii si servirii mancarii: mentinerea alimentelor la temperatura de servire reduce nivelul de munca necesar in bucatarie.
0786 567 293
-incalzirea camerei cuptorului prin intermediul elementilor de incalzire INCOLOY performanti.
-Camera cuptor Aisi 304 cu colturi rotunjite.
-Inversarea rotatiei motorului pentru gatit uniform.
-Picioare reglabile pe inaltime.L31
| Brand | Giorik |
|---|---|
| Cod produs | GR1021M |
| Capacitate | dimensiuni camera de coacere: 645x705x800 mm 10 GN 2/1 |
| Tip de control | Electromecanic |
| Alimentare | electric |
| Tensiune alimentare | 400 |
| Dimensiuni nete mm(L*l*h) | 820x1010x1108 |
| Greutate neta (kg) | 130 |
| KW Electric | 15,9 |
| Temperatura de lucru | 60 °C - 90 °C |