Dulap cald mobil, COOK & HOLD, 750-S Anterior Dulap cald mobil,  COOK & HOLD, 750-S
Alto Shaam

Dulap cald mobil, COOK & HOLD, 750-TH/III

23.226 RON 50 RON 30.025 RON
Cod produs
105722_OUTLET
Disponibilitate: In stoc
Livrare: 3 - 5 Zile lucratoare
Stare fizica: Expus in showroom
Se adaptează oricărui meniu și oricărui spațiu. Cuptorul 750-TH/III utilizează căldura blândă, radiant, pentru a fierbe înăbușit, frige, coace și multe altele. Toate acestea cu utilizarea la maximum a spațiului. Rolele cu profil redus permit amplasarea unității aproape oriunde, chiar și sub un blat de masă standard. De asemenea, poate fi așezat peste un cuptor identic, un dulap de depozitare 750-S sau un cuptor de afumare 767-SK/III.
Tehnologia Halo Heat asigură cea mai mare reținere a umidității și cea mai uniformă gătire. Echipat cu un cablaj termic unic, cavitatea cuptorului este înconjurată de o căldură delicată și precisă pentru a prepara uniform alimentele. Fără ventilatoare. Fără umiditate adăugată. Căldura constantă, ponderată produsă cu tehnologia Halo Heat asigură o sursă de căldură controlată și uniformă, care menține temperaturi precise pe parcursul procesului de gătire și menținere la cald. Amplasați oriunde, fără a fi nevoie de hotă sau supapă de aerisire. Economisiți până la 30 USD pe zi cu cheltuielile de funcționare a hotei. Frăgezire naturală a cărnii chiar și pe cele mai dure bucăți de carne. Tehnologia Halo Heat activează enzimele naturale pentru a obține un produs mai umed, mai moale. Valorifică la maximum bucățile de carne mai puțin scumpe și mai puțin utilizate și produce mâncare de calitate mai bună – la un cost mai mic. O oră în cuptorul Cook & Hold este echivalentă cu 1-2 zile de maturare uscată. Reduceți costurile de muncă și de funcționare aferente iluminatului. Recuperați 12-16 de ore de gătit neproductiv cu gătitul pe parcursul nopții. Eliberați-vă bucătăria cu capacitatea de a face friptură, a fierbe înăbușit, a reîncălzi, a fermenta, a vida, a ține și multe altele în același cuptor, cu comenzi tip “set-and-forget” (setați și uitați), pentru a oferi o distribuție mai bună a sarcinilor de lucru și a elibera alte echipamente. CARACTERISTICI CHEIE - păstrează calitatea alimentelor. Păstrează produsul la temperatura perfectă de servire, timp de mai multe ore, fără a-l răsfierbe sau usca. - Ușor de operat . Gătiți după timp sau după sesizor folosind comenzile de lux. Cuptorul sesizează temperatura internă a produsului cu sonda și convertește automat din modul de preparare în modul așteptare după ce au fost atinși parametrii setați. - Sistemul de recuperare a căldurii SureTemp™ asigură compensarea imediată a oricărei pierderi de căldură la deschiderea ușii și oferă un semnal sonor dacă ușa este lăsată deschisă mai mult de trei minute. - Extindeți meniurile. Căldura scăzută și lentă poate fi utilizată pentru a pregăti produse precum unt clarificat, confit, fierturi – și multe altele. - Mediul de preparare etanș și static captează gustul și sucurile naturale ale cărnii, reducând contractarea cărnii, îmbunătățind calitatea alimentelor și prelungind durata de păstrare a cărnii. - Gătire intuitivă, cu o singură atingere. Reduceți cerințele operaționale datorită comenzilor programabile, ușor de utilizat. - Stocați până la opt rețete care includ valorile de referință pentru preparare, păstrare, durată și sondă. Pur și simplu, încărcați cuptorul, apăsați butonul de alimentare, butonul de meniu presetat și porniți. - Afișajul LED clar, ușor de citit indică timpul de preparare rămas sau gama completă de parametri de preparare și menținere programați. - Reduceți timpul de pregătire și costurile cu forța de muncă cu ajutorul comenzilor intuitive și al operării simple. Setați cuptorul și uitați de el. Când vă întoarceți, mâncarea este preparată și menținută la perfecțiune. - Randament crescut și mai puțină risipă de alimente cu tehnologia Halo Heat. Reduce cheltuielile cu alimentele, contracție cu 18% mai mică a proteinelor în comparație cu gătitul convențional. Serviți mai multe porții din aceeași bucată de carne pentru a vă mări marja de profit. - Ușor de curățat. Doar scoateți rafturile și ștergeți bine. - Design fără apă. Reduceți costurile de instalare și de funcționare – fără lucrări de instalații sanitare, canalizare, filtrare sau întreținere asociate. - Respectarea HACCP a devenit mai ușoară. Nu este necesar să se facă o înregistrare manuală a temperaturilor în fiecare oră. Înregistratorul de date urmărește automat valorile temperaturii alimentelor și modul de operare după dată și oră – toate pot fi descărcate pe o unitate flash USB. - Economisirea energiei. Funcționarea cuptoarelor costă mai puțin de 2$ pe zi. - fabricat în SUA, cu un angajament față de calitate.
Specificatii tehnice
Cod produs 105722_OUTLET
Brand Alto Shaam
Numar tavi 3-6
Alimentare electric
Tensiune alimentare 230
Dimensiuni brute mm-cu ambalaj (L*l*h) 889x889x1270
Dimensiuni nete mm(L*l*h) 676x802x809
Greutate bruta (kg) 118
Greutate neta (kg) 87
KW Electric 2,8
Temperatura de lucru pastrare la cald 15°C - 96°C
Capacitate cuptor 6 GN 1/1 (100mm) / 10 GN 1/1 (65mm)
Temperatura cuptor 93°C - 162°C
Tip de control digital
Scrieti propria recenzie
Scrie un reviewDulap cald mobil, COOK & HOLD, 750-TH/III
To Top