ECHIPAMENTE BUCATARIE CALDA
Categoria de Bucatarie calda de pe site-ul Fresco Expert cuprinde unele dintre cele mai utile echipamente din spatele usilor inchise ale restaurantelor, cantinelor, bistro-urilor si localurilor tip catering din Romania:
- masini de gatit si plite – dotate cu tehnologii de top, care scurteaza timpul de preparare si asigura maximum de versatilitate si siguranta in utilizare;
- grill profesional – cunoscute si sub denumirea de gratar profesional sau fry top, cu zone de frigere controlate separat si suprafata neteda sau striata;
- friteuze profesionale – pentru prepararea rapida de alimente gustoase, fripte rapid si uniform in baie de ulei (rezultate superioare frigerii traditionale);
- bain marie – echipamente de bucatarie moderne, aducand tehnica incalzirii in prezent, prin tehnologie de top (rezultate optime, eficienta maxima, consum redus);
- bolitoare de paste (masini de fiert paste) – pentru prepararea rapida a pastelor, orezului si legumelor (alimente foarte populare in orice local din Romania), fiind dotate cu tehnologii de maxima siguranta;
- tigai basculante – provin de la branduri renumite, respecta cele mai inalte standarde si sunt maximum de versatile, permitand fierberea, rumenirea sau prajirea alimentelor;
- marmite – cea mai rapida si eficienta metoda de a prepara cantitati mari de alimente (pana la 500 de litri), cu incalzire directa sau indirecta si alimentare electrica sau pe gaz etc.
De asemenea, proiectul Fresco Expert, care are o experienta de peste 30 de ani in furnizarea de utilaje pentru HoReCa si Retail in tara noastra, va pune la dispozitie salamandre, echipamente de bucatarie asiatica, de mentinere la cald, unitati mobile de gatit, elemente neutre si accesorii de bucatarie calda.
Fresco – specialisti in bucatarie calda de 30+ ani
Aveti in vedere un proiect
nou de
Hotel
Restaurant
Bistro
Cafenea
Cantina
Catering
Supermarket
Pizzerie
Cofetarie
Patiserie
Food Corner
Coffee Corner
Spalatorie
Benzinarie
?
Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.