ECHIPAMENTE PATISERIE COFETARIE GELATERIE

Echipamente patiserie, cofetarie si gelaterie de cea mai buna calitate

In oferta Fresco Expert, regasiti unele dintre cele mai profesionale echipamente de cofetarie, patiserie si gelaterie existente pe piata in acest moment. Ne referim la urmatoarele: mixere planetare, malaxoare de patiserie, echipamente de gogoserie, taietoare de aluat (pentru portionare) si masini pentru creme, frisca si ciocolata. De asemenea, la noi gasiti masini, forme si ustensile pentru tarte, vitrine de patiserie si cofetarie si vitrine de inghetata (pentru gelaterie).

Toata aceasta gama de echipamente special destinate pentru patiserii, cofetarii si gelaterii ofera cea mai buna calitate a produselor si o preparare rapida. Mai mult decat atat, ele pot fi folosite atat in cele trei tipuri de localuri deja mentionate, dar si in restaurante, supermarket-uri si benzinarii. Proiectul Fresco este de peste 25 de ani in slujba dumneavoastra si sustine geniul bucatar inca din 1992, motiv pentru care cunoastem diversitatea clientilor nostri si a nevoilor acestora. Prin urmare, includem in oferta noastra atat echipamente de gelaterie, cofetarie si patiserie, cat si produse care pot fi utilizate rapid si cu usurinta in benzinarii, spre exemplu.

Fresco Expert se remarca, insa, nu doar prin cele mai bune echipamente de patiserie, cofetarie si gelaterie, ci si prin servicii care pastreaza acelasi standard inalt de calitate. Astfel, va oferim servicii integrate, tot ce ati putea avea nevoie, de la consultanta, proiectare si training, la livrare, montaj si chiar si servicii post-livrare. Prin toate acestea, ne asiguram ca echipamentele furnizate vor avea o durata de viata indelungata, iar personalul din restaurantul sau localul dumneavoastra va sti cum sa le foloseasca pentru a obtine maximum de randament si profitabilitate. Am ajuns la acest nivel gratie experientei de peste 25 de ani, care ne-a invatat sa oferim clientului cele mai bune solutii, fara ca acesta sa depuna vreun efort.

Pe langa faptul ca provin de la producatori de top, echipamentele de cofetarie, gelaterie si patiserie din oferta Fresco Expert iti sunt oferite la cel mai bun raport calitate-pret, tinand cont de fiabilitatea lor. In primul rand, acestea vor eficientiza munca in bucatarie, prin tehnologiile de ultima generatie cu care sunt dotate, dar va vor ajuta si sa obtineti un consum redus de energie, in trend cu noua directie eco urmata de toate business-urile serioase din Romania si nu numai. Nu in ultimul rand, analizam cu grija fiecare client, pentru a-i oferi solutii personalizate, pliate pe tipul sau de business si pe publicul tinta pe care il vizeaza.

Iata, in continuare, doar cateva exemple de echipamente de la Fresco Expert, pe care le puteti folosi in functie de natura afacerii tale culinare:

- echipamente patiserie: cuptoare, cook & chill, echipamente frigorifice, echipamente pentru spalarea veselei si pentru preparare, de la Electrolux Professional, Virtus Group GmbH, Fimar etc;

- echipamente cofetarie si echipamente gelaterie: dulapuri frigorifice si vitrine de inghetata cu capacitate mare, prevazute cu vaschete gastronom.

Mixere planetare

Malaxoare pizza si patiserie-cofetarie

Portionator, formator aluat

Dispenesere, masini creme si topit-temperat ciocolata

Masini, forme si ustensile tarte

Vitrine patiserie cofetarie

Vitrine inghetata gelaterie