echipamente-plug-serve echipamente-plug-serve

Plug & Serve

Exista numeroase motive pentru care vedem ca din ce in ce mai multi operatori Horeca si Retail opteaza pentru echipamente profesionale de gatit fara ventilatie sau racorduri la apa. Dar principalul motiv este versatilitatea pe care o ofera gatitul fara ventilatie. Indiferent de specific sau de meniul oferit, echipamentele fara ventilatie pot fi utilizate practic in aproape orice tip de locatie, transformand spatii pana ieri inutilizabile in bucatarii, unitati de catering, bucatarii mobile si poate in primul rand, in profitabilitate.

Echipamentele profesionale de gatit fara ventilatie pot de asemenea economisi timp, prin eliminarea unor proceduri operationale, care pot adesea sa amane de exemplu deschiderile de noi locatii cu saptamani, poate chiar luni. Intre autorizatia de functionare necesara si timpul efectiv de amenajare, aceste obstacole pot fi extrem de costisitoare. Exista de asemenea, capacitatea de a tine pasul in perioadele de varf, precum si rentabilitatea investitiei prin utilizarea echipamentelor fara ventilatie. Utilizarea spatiilor altfel neprofitabile imbunatateste astfel serviciile si ofera o rentabilitate a investitiei, care ajuta la cresterea veniturilor.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 27
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top