Friteuza de patiserie electrica de banc Giorik - 21 L, putere 6,8 kW
Friteuzele utilizate in patiserii necesita tehnici speciale si caracteristici structurale care sunt destul de diferite de cele folosite pentru gastronomie. Friteuzele Giorik pentru patiserie se potrivesc perfect acestori nevoi prin suprafatele lor de gatit largi, printre cele mai mari de pe piata. Aceste caracteristici asigura faptul ca preparatele sunt prajite individual si uniform indiferent daca acestea sunt mici produse de patiserie delicate sau mai mari precum gogosile sau biscuitii.
• Echipare standard: 1 cos, 1 capac de cos
• Dulap integral din otel inoxidabil
• Rezervor din otel inoxidabil cu colturi rotunjite si fundul turnat pentru o curatare maxima
• incalzire prin rezistente blindate de inalta eficienta
• Controlul temperaturii prin termostat pana la 190 ° C, termostat de siguranta PLUS cu reglaj fix (230 ° C), pt evita supraincalzirea
Cod produs | PFE1813 |
---|---|
Brand | Giorik |
Linia | 600 |
Capacitate cuva | 21-30 |
Numar cuve | 1 cuva (simpla) |
Tip alimentare | Electric |
Alimentare | electric |
Tensiune alimentare | 400 |
Dimensiuni nete mm(L*l*h) | 700x580x250 |
Greutate neta (kg) | 31 |
KW Electric | 6,8 |
Temperatura de lucru | pana la 190 °C |
Tip de control | Electromecanic |
Capacitate | dimensiune cos 630x365 x70mm 21 lt |