GRILL PROFESIONAL

Grill profesional de la Electrolux Professional / Virtus Group

Inca din 1992, proiectul Fresco isi sprijina clientii, oferindu-le cele mai bune solutii pentru bucatariile lor profesionale. Spre exemplu, in oferta companiei se regasesc numeroase modele de grill profesional, din seriile 600, 650, 700 si 900, produse cunoscute si sub denumirea de fry top. Acestea au alimentare electrica sau pe gaz, cu suport sau de banc cu roca vulcanica sau grill vapor.

Grillurile profesionale din oferta Fresco Expert provin de la branduri recunoscute la nivel international, precum Electrolux Professional sau Virtus Group. Acestea au suprafata de contact neteda sau striata, cu capacitate simpla sau dubla. Aceste fry topuri ofera versatilitate ridicata in utilizare, cele doua zone de frigere fiind controlate separat. Structura din otel inox a grillurilor profesionale ii confera rezistenta si fiabilitate in utilizare.

Fresco Expert ofera clientilor numeroase modele de grill profesional, dar si servicii integrate, de la proiectare si consultanta, la livrare, montaj si training. In plus, nu facem niciodata rabat la profesionalism si avem intotdeauna un raport corect intre pretul si calitatea produselor noastre. Va asteptam cu o oferta personalizata, in functie de nevoile, bugetul si specificul business-ului dumneavoastra! Apeland la noi, veti reusi sa va eficientizati munca in bucataria profesionala, dar si sa economisiti energie.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 142

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 142

pe pagina
Setati descendent