Masa rece pizza inox

Aveti nevoie de o masa rece din inox pentru bucataria dumneavoastra profesionala? La Fresco Expert, gasiti o oferta variata, cu produse provenind exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international. La noi, aveti modele de masa rece de pizza si mese de congelare, cu sau fara rebord, cu 1 pana la 4 usi. Acestea au intrebuintari multiple, de la depozitarea alimentelor la prelucrarea acestora. 

Aceste modele de masa frigorifica sunt dotate cu sisteme de racire statice sau ventilate si au diverse dimensiuni. O masa rece cu sertare/de lucru este ideala pentru orice bucatarie profesionala, indiferent de profil, fie ca discutam despre restaurante, cofetarii-patiserii, baruri, firme de catering, autoserviri, supermarketuri. In plus, aceste echipamente au un agent refrigerant care respecta toate normele in vigoare la nivelul UE. 

Daca aveti nevoie de mese reci de pizza sau pentru depozitarea si prelucrarea alimentelor, trebuie sa stiti ca specialistii Fresco Expert va vor ajuta sa faceti alegerea perfecta, oferindu-va consultanta de care aveti nevoie, si va pun la dispozitie si servicii post-vanzare. 

In concluzie, alegeti proiectul Fresco Expert si bucurati-va de modele de masa frigorifica la cel mai bun raport calitate-pret, cu un consum redus de energie si care va vor ajuta sa va eficientizati activitatea.

Comandati o masa frigorifica/rece cu sertare, de lucru

Daca este pentru prima oara cand comandati o masa rece din inox (de pizza sau pentru alte alimente), profesionistii Fresco Expert va stau la dispozitie cu informatii utile, iar angajatii nostri se vor ocupa nu doar de livrare, ci si de montarea echipamentului, pentru ca acesta sa fie in deplina stare de functionare si sa fie utilizat la potentialul maxim. 

Comandati mese frigorifice de la branduri renumite, clasa energetica D si E, online sau telefonic, la 0760 657 744!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 25-36 din 62
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top