Masa rece pizza inox

O masa rece de lucru este un echipment HoReCa indispensabil in orice unitate din domeniul ospitalitatii, avand intrebuintari multiple, de la depozitarea alimentelor la prelucrarea acestora. Principala caracteristica a unei mese frigorifice, asa cum ii spune si numele, este mentinerea unei temperaturi scazute, ideale pentru stocarea si prelucrarea alimentelor in conditii de maxima calitate, siguranta si igiena.

In oferta Fresco Expert, furnizor care sustine inovatia in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, se gasesc numeroase modele refrigerate (care genereaza temperaturi intre -2 grade Celsius si +8 grade Celsius), dar si congelate (care genereaza temperaturi intre -10 grade Celsius si -22 grade Celsius).

Iata, in continuare, care sunt principalele atribute care caracterizeaza o masa rece din inox, in functie de care puteti alege modelul ideal pentru unitatea dumneavoastra:

  • temperatura de lucru – in primul rand, cea mai importanta alegere este cea intre o masa frigorifica si una de congelare, in functie de specificul unitatii dumneavoastra si al alimentelor prelucrate (proaspete sau congelate);
  • capacitate – exista modele pornind de la o capacitate de 200 de litri si care ajung pana la mai mult de 600 de litri, in functie de marimea localului si de necesitatile de stocare si prelucrare;
  • dimensiuni – aceasta caracteristica este strans corelata cu capacitatea, pornind de la dimensiuni in jurul a 90x70x88 cm si ajungand pana la 227x70x85 cm, in functie de spatiul disponibil;
  • compartimentare – in ceea ce priveste compartimentarea, exista modele de masa rece cu sertare, usi din inox, usi vitrate, cuva, rafturi etc., in functie de necesitati;
  • functii si dotari – va punem la dispozitie modele dotate cu racire ventilata, sistem automat de dezghetare, panou de comanda digital, picioare inox ajustabile, rebord (margine inaltata) etc.;
  • constructie si spatiu de utilizare – in oferta noastra, gasiti inclusiv dulapuri undercounter refrigerate, module de bar refrigerate etc., deosebit de utile in anumite conditii si tipuri de unitati (in baruri, in bucatarii unde spatiul limitat este o problema etc.);
  • clasa energetica – majoritatea modelelor de masa rece pizza fac parte din clasa energetica E (in special cele de congelare, cu un consum mai mare), insa exista si modele din clasa energetica D, mai economice;
  • pret – preturile pentru aceste echipamente HoReCa pornesc de la cateva mii de lei si pot ajunge pana la cateva zeci de mii de lei, in functie de capacitate, dimensiuni, dotari, clasa energetica etc.;
  • garantie – toate modelele dispun de garantie inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb, manopera), care poate fi extinsa contra cost.

 

Comandati o masa frigorifica/rece cu sertare, de lucru

Comandand o masa frigorifica sau de congelare din oferta Fresco Expert, aveti garantia ca veti beneficia de un produs durabil, eficient, solid, usor de intretinut, cu un consum energetic relativ redus, la un pret corect. Avand in vedere experienta noastra si prezenta pe piata de mai bine de 30 de ani, colaboram exclusiv cu parteneri de incredere, recunoscuti la nivel international, care ne furnizeaza echipamente de top, sigure, fiabile si dotate cu ultimele tehnologii.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 49-60 din 62
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top