zone-gastro-food-cornerzone-gastro-food-corner
 
SOLUTII & tehnologii pentru SUPERMARKET

Preparare - Servire - Take Away

Traim alert si alergam permanent intre obligatii si dorinte. De multe ori - in aceste timpuri in care facem binging pe un sezon intreg din serialul preferat intr-o singura seara, comandam fine-dining pentru acasa si apelam un Uber de pe mobil - nu mai avem timp sau rabdare pentru a ne pregati singuri micul dejun, pranzul sau cina. Acum poti monetiza inteligent aceasta oportunitate, cu spatiul gastro din super-market-ul sau statia de carburanti si cu tehnologiile specializate pe rapiditate, eficienta si profitabilitate.

 
 

Fa un pas inainte si atrage-ti clientii cu delicii calde si un meniu variat, cu servire in locatia ta sau pentru take-away. Iar acum nu este nevoie sa te limitezi la snack-uri si felii de pizza; cu noile tehnologii, preparatele de tip fine-dining sunt la fel de accesibile si vor contribui la retentia cumparatorilor.

 

Noile tehnologii pun accent pe rapiditate, eficienta, reducerea costurilor tehnologice si, nu in ultimul rand, pe igiena si siguranta alimentara. Apeleaza un consultant de Retail pentru a afla mai multe detalii despre categoriile de echipamente potrivite pentru spatiul tau comercial.

 
 
COACE LA CUPTOR CE AI NEVOIE

ATUNCI CAND AI NEVOIE

Cu ajutorul cuptorului Skyline, cu convectie variabila, poti gati diferite preparate pe tot parcursul zilei, de la croissante dimineata, pana la paine toata ziua. Rezultate impecabile si uniforme, datorita sistemului revolutionar de circulatie a aerului OptiFlow, care garanteaza o distributie uniforma a caldurii si o temperatura constanta.

DELICII LA CUPTOR

PROASPETE INTREAGA ZI

Standardizeaza o calitate superioara pentru produsele de panificatie si a celor de patiserie cu ajutorul cuptorului Electrolux Professional de ultima generatie. Revolutioneaza-ti productivitate - poti avea aluat proaspat, intotdeauna gata pentru copt.

PRODUSEPRODUCTIVITATE
Chifle si cornuriPana la 240 chifle in 13 minute
BaghetePana la 80 baghete in 25 minute
CookiesPana la 384 cookies in 12 minute
BriosePana la 640 briose in 14 minute
FARA MIROSURI PERSISTENTE

HOTA INTEGRABILA SI FILTRE PENTRU MIROSURI

Filtrele de aer si lampile UVC vor mentine bucataria sau zona deschisa de preparare curate si igienizate, chiar daca nu poti conecta cuptorul la un sistem centralizat de ventilatie. Hota poate fi folosita si ca purificator de aer pentru mediul inconjurator: un mare beneficiu pentru spatiile mai mici.

transforma zona ta gastro

in locatia preferata pentru take-away

Extinde meniul cu preparate calde de calitate superioara, ce pot fi reproduse perfect, la nesfarsit. Rapid si usor de preparat: chiftelute, legume la gratar, fileuri pane, preparate gatite si alte delicii, pentru a castiga retentia clientilor.

PREPARATEPRODUCTIVITATE
Pui la cuptorPana la 384 pui copt in 35 minute
Cartofi la cuptorPana la 500 cartofi copti in 40 minute
Mixuri de legume la cuptorPana la 300 mixuri legume in 30 minute
MENTINERE LA CALD SI

REGENERARE PREPARATE CONGELATE

Ca niciodata inainte, take-away este aici pentru a ramane. Atrage clientii cu preparate delicioase, gata de servit in magazin sau perfect pentru a fi luate la pachet si servite la birou, in parc sau acasa, pentru o seara relaxanta. Pregateste, mentine la cald sau regenereaza, folosind ciclurile speciale automate ale cuptoarelor SkyLine si accesoriile specifice.

TENTATII CALDE

NOUL BAR BISTRO DIN ORAS

Panini crocante, sandwich-uri si nenumarate alte optiuni! Cu super grill-ul de contact SpeeDelight, poti incalzi lasagna, pastele, legumele sau deserturile si le poti servi la perfectiune, in cel mai scurt timp.

SANDWICH & SNACKSPRODUCTIVITATE
Sanwich cu foccaciaPana la 256 sandwich-uri in mai putin de 21 minute
Quiche/LorrainePana la 256 quiche lorraine in mai putin de 30 minute
PizzaPana la 256 felii pizza in mai putin de 31 minute
tinteste cat mai sus

cu pestele proaspat si sushi

Pestele gustos si sanatos este un deliciu atunci cand este gatit corespunzator. Si ce poate un supermarket modern fara un Sushi Corner? Echipamentele potrivite sunt o necesitate absoluta pentru includerea ambelor tipuri de preparate in meniu. Alege ciclul de sushi si sashimi special conceput, din categoria Peste, iar abatitorul SkyLine ChillS va face restul. Pentru a te asigura că preparatele tale sunt protejate de infectia anisakis, sushi-ul este congelat la –20°C si mentinut la aceasta temperatura timp de 24 ore, inainte de decongelare si regenerare, pentru a fi gata de servire.

IN CATEVA MINUTE

DIN CONGELAT - PE FARFURIE

Pentru spatiile comerciale unde viteza de servire este cruciala (vezi benzinarii si lanturi de benzinarii, super-market-uri de dimensiuni reduse ce se concentreaza pe zone gastro), una dintre cele mai potrivite solutii este un cuptor cu gatire accelerata Turbochef sau Menumaster, ce poate asigura servirea unui preparat de meniu (semi-pregatit si congelat) in 3-4 minute. Avantaje?... rapid, fara conexiune la apa, fara cerinte de conectare la scurgere si la reteaua de ventilatie (include filtre catalitice). Combina convectia fortata si microundele intr-un echipament cu amprenta compacta, ce decongeleaza si finiseaza rapid. Iar daca aveti multe comenzi de home-delivery, solutia SafeBox de la Electrolux Professional imbina tehnologiile de mentinere la cald si infrarosu, pentru a asigura toate normele de igiena si securitate alimentara, la cele mai inalte standarde.

CONSULTANTA

GRATUITA

Aveti in vedere un proiect Horeca

nou de

Hotel

Restaurant

Bistro

Cafenea

Cantina

Catering

Cloud Kitchen

Pizzerie

Cofetarie

Patiserie

Food Corner

Coffee Corner

Spalatorie

Food Truck

?

Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.

To Top