SUPERMARKET

Solutii Frig Comercial

Solutiile noastre raspund provocarilor din FMCG pentru mentinerea in volume mari a bunurilor perisabile, in parametrii recomandati de catre producatori, precum si ameliorarea expunerii produselor pe zonele reci si calde. Linii de camere refrigerare si congelare, agregate, vitrine si display-uri refrigerate, planuri reci si calde sau lazi frigorifice de capacitati diverse sunt doar cateva dintre ehipamentele pe care le putem include in proiectul dumneavoastra de Retail.

Calitate in Cel Mai Scurt Timp

Ritmul de servire intr-un supermarket este critic pentru bugetele vizate pe zona de Gastro - este si motivul pentru care gandim solutii tehnologice ce permit optimizarea productivitatii in zona pregatirii produselor gastronomice si de panificatie / patiserie, largirea gamei disponibile pe aceste peparate si eficientizarea pierderilor tehnologice.

Solutii de Preparare Dinamica & Accelerata

Feliatoare de carne, mezeluri si legume, echipamente de procesare si preparare alimente, mixere portabile, masini de tocat carne, cuptoare cu gatire accelerata si SpeeDelight pentru snackuri in 30 de secunde. Acestea sunt doar cateva dintre solutiile propuse pentru zonele Carne & Mezeluri si Gastro, din formatul unui supermarket sau hypermarket modern.

Serveste pe Oricine, Oriunde!

Un concept prin care puteti sustine propriile promotii si actiuni de PR in spatiul interior, avand libertatea de a-l plasa oriunde aveti nevoie. Statia mobila de gatit LiberoLine include sertare refrigerate, un front de lucru versatil ce poate acomoda pana la 3 plite sau wok pe inductie si un sistem eficient de ventilatie integrat, totul intr-o unitate ce poate fi personalizata cu usurinta pentru fiecare eveniment. Acum puteti oferi nu doar ingrediente de calitate dar si momente de inspiratie.