- Pagina principala
- ECHIPAMENTE
- ECHIPAMENTE BUCATARIE CALDA
- Mentinere la cald
Mentinere la cald
Cele mai bune lampi si sertare de mentinere la caldÂ
Fresco Expert va pune la dispozitie numeroase echipamente de bucatarie pentru mentinere la cald, dupa cum urmeaza: planuri calde, lampi cu infrarosu, module de sertare incalzite, statii incalzite de expunere si transare si carucioare termice de tip banquett. Toate acestea provin exclusiv de la brandul german Virtus Group GmbH, recunoscut la nivel international. Acest lucru va garanteaza o durata de viata indelungata a produselor, dar si fiabilitate, usurinta in utilizare si siguranta maxima.
Va prezentam, in continuare, cateva detalii despre fiecare tip de echipamente de bucatarie profesionale pentru mentinere la cald:Â
1. Planuri calde. Acestea pot fi simple sau cu suprastructura si 2 sau 3 lampi cu halogen. Ele sunt realizate din sticla tratata termic, au o capacitate intre 1 si 3 cuve GN si o temperatura de lucru intre 0 si 90 de grade Celsius;Â
2. Lampi de pastrare la cald. Lampile de pastrare la cald pot fi montate pe tavan sau pe un cadru din otel inoxidabil, fiind in numar de 1, 2 sau 3, in functie de produsul ales. Aceste solutii de mentinere la cald au culoarea aluminiului sau cuprului si incalzesc o cuva GN fiecare;
3. Module de sertare pentru mentinere la cald. Sertarele de mentinere la cald au capacitatea de 1-2 cuve GN si permit o temperatura de lucru de pana la 90 de grade Celsius;Â
4. Statii incalzite de expunere si transare. Aceste echipamente de bucatarie profesionale sunt dotate cu sistem anti-stranut si 2 lampi cu halogen, avand capacitatea de 2 cuve GN. Ele permit o temperatura de lucru intre 30 si 90 de grade Celsius;Â
5. Carucioare termice de tip banquett. Nu in ultimul rand, aceste carucioare de mentinere la cald pot gazdui intre 6 si 15 cuve GN in acelasi timp.
- Pagina Anterior
- Pagina 1
- în acest moment cititi pagina 2
- Pagina 3
- Pagina Urmatorul
- 2 produse
- 10 produse
- 24 produse
- 28 produse
- 6 produse