SPALATORII

Solutii Eficiente in Timp si Costuri

* Consum optimizat de apa, energie si detergent datorita unor tehnologii inteligente; * Timpi mai scurti pe ciclul de spalare; * Un proces de uscare mai rapid si mai economic datorita unei retentii reduse de apa in material; * Printre cele mai bune performante de pe piata la procesul de calcare; * O gama extinsa de solutii pentru calcare, inclusiv echipament de impachetare; * Flexibilitate marita in servicii: training si retea nationala de service.

Performanta Crescuta, Productivitate Superioara

Performanta si productivitatea marite, costurile scazute de operare si transparenta maxima in procesul de spalare sunt doar cateva dintre avantajele obtinute prin echipamentele profesionale dedicate spalatoriilor comerciale sau industriale.

Configurabile Pentru Cerintele Tale

Solutii Accesibile
* Consum sensibil redus de apa si energie si pana la 50% economie la apa pentru incarcarile la jumatate; * Timpi de uscare redusi cu 30%; * Programe speciale pentru materialele delicate.
Solutii Avansate
* Spalare excelenta datorita Sistemului Economic Integrat pentru incarcare optima; * Timpi de uscare mai rapizi, cu 10% si 15% mai eficienti energetic; * Sistem avansat de management al procesului de calcare directa.

Configurabile Pentru Excelenta

Solutii Superioare
* Spalare excelenta datorita Sistemului Economic Integrat pentru incarcare optima si dozare eficienta de apa si detergent; * Cea mai buna performanta si productivitate superioara: proces de spalare cu 10% mai rapid si cu 15&% mai eficient energetic; * Calandru superior de tip industrial, ce asigura o presiune constanta si o suprafata maxima de calcare.