Linia 6000 Electrolux Professional - Masini de spalat profesionale

Fiecare articol care trebuie spalat este diferit, din acest motiv, Electrolux Professional ofera o gama diversificata de masini de spalat comerciale, proiectate cu atat de multa atentie incat fiecare pas sa fie mult mai usor pentru dumneavoastra.

Noile masini de spalat comerciale din Linia 6000 sunt proiectate sa asigure cel mai mic consum posibil de apa, de energie si detergent. Cel mai important aspect este ca acestea sunt concepute pentru a oferi o experienta optima la utilizare.

O interfata nemaivazuta

Noua interfata ClarusVibe, disponibila doar in cazul noilor masini de spalat comerciale, Linia 6000, garanteaza o experienta unica, intuitiva si o interactiune usoara, asigurand un mod inteligent si simplu de gestionare a procesului de spalare.

interfata

Dozare manuala sau automata. Aveti de castigat in oricare dintre situatii

dozare_manuala

Indiferent ca preferati dozarea manuala sau pe cea automata, Electrolux Professional vine in intampinarea dvs. cu solutia optima, astfel va asiguram un cost minim pe incarcatura si va ajutam sa desfasurati o activitate sustenabila din punct de vedere ecologic, evitand atat pierderile de apa, cat si pe cele de detergent. Datorita accesului usor la dispozitivul de dozare montat frontal, puteti vedea clar toate cele sase compartimente. Fiecare compartiment este dedicat unui anumit tip de produs chimic: potrivit fie pentru detergent pudra, fie pentru detergent lichid, inclusiv un compartiment special pentru inalbitori. Dispozitivul de dozare colorat va arata ce anume sa adaugati si locul indicat pentru a obtine rezultate optime in urma procesului de spalare.

Echipamente omologate din punct de vedere ergonomic

Actiunile repetitive necesare atunci cand sunteti responsabil cu spalarea de rufe pot reprezenta momente de efort care ingreuneaza intregul proces si, in cele din urma, reduc productivitatea.

Cu noile masini de spalat Line 6000, fiecare dintre aceste actiuni devine mai confortabila, oferindu-va o experienta deosebit de placuta.

Caracteristici generale ale echipamentelor de spalat rufe Electrolux Professional

Un proces mai usor&commachange; mai sanatos si mai sigur
Dispenserul este pozitionar la inaltimea potrivita pentru a vedea clar fiecare compartiment
Vizibilitate clara si componente detasabile pentru a facilita curatarea
Posibilitate de a face economii pe termen lung
Monitorizarea de oriunde a starii si performantei echipamentelor
Spalarea si uscarea rufelor intr-un timp scurt: proces innovator
Volum cuve – 65l - 300 l
Design ergonomic
Solutii oferite in timp real
Productivitate extraordinara
Abordare centrata pe utilizator
Capacitate spalare – 7kg - 33kg
omologate_ergonomic

MASINI DE SPALAT CU TURATIE MARE DE STOARCERE

masini_de_spalat_cu_turatie_mare_de_stoarcere

MASINI DE SPALAT CU TURATIE MEDIE DE STOARCERE

masini_de_spalat_cu_turatie_medie_de_stoarcere

MASINI DE SPALAT CU TURATIE MICA DE STOARCERE

masini_de_spalat_cu_turatie_mica_de_stoarcere

MASINI DE SPALAT CU BARIERA IGIENICA

proces_bariera_igienica

Noile masini de spalat cu bariera igienica din Liia 6000 previn contaminarea incrucisata, asigurand productivitate neegalata si rezultate extraordinare. Masinile de spalat cu bariera igienica garanteaza igiena maxima in fiecare etapa a procesului de spalare a rufelor, in timp ce protejeaza operatorii si pacientii.

Procesul de spalare cu bariera igienica reprezinta solutia specializata pentru spalarea rufelor cu prevenirea contaminarii incrucisate si controlul infectarii in procesele de spalare, de exemplu in spitale si centrele de ingrijire.

Un alt domeniu de utilizare pentru masinile de spalat cu bariera igienica este reprezentat de domeniile in care eliminarea particulelor este un aspect-cheie. In activitatile care implica productie high-tech si industriile farmaceutice, operatorii lucreaza in camere cu atmosfera controlata, adica medii controlate in care imbracamintea si echipamentele trebuie curatate, iar particulele trebuie eliminate de pe acestea.

Cu mai mult de 500 de instalari de masini cu bariera igienica pe an, Electrolux Professional este partenerul dumneavoastra de incredere pentru furnizarea de solutii complete pentru tot procesul de gestionare a ciclului de spalare a rufelor.

Igiena garantata. Control si trasabilitate.

Electrolux Hygiene Watchdog (HW) asigura cea mai buna protectie fata de contaminarea cu microorganisme si infectii incrucisate. Adaugarea unei supape pentru titrare permite analizarea atenta a calitatii apei si monitorizarea normelor de igiena la fiecare ciclu de spalare.

Certus Management® Information System (CMIS) permite cel mai inalt nivel de control si trasabilitate in cadrul intregului proces igienic.

Unde sunt disponibile solutiile Electrolux Professional de masini de spalat cu bariera igienica?
igiena_1

Igiena fara compromisuri in spitale

Eliminati riscul bolilor spitalicesti. Solutiile noastre pentru spalarea rufelor raspund normelor stricte privind igiena procesarii rufelor in spitale, garantand protectie fata de contaminare incrucisata si infectii.

igiena_2

Igiena totala pentru ingrijiri special

Centrele de ingrijire si mediile clinice necesita o gestionare controlata strict a ciclului de spalare a rufelor, pentru a asigura siguranta totala a pacientilor. Electrolux Professional se obliga sa garanteze igiena totala si controlul infectiilor in unitatile de ingrijiri.

igiena_3

Protejandu-i pe cei care protejeaza

Va protejeaza echipa zi de zi. Pompierii trebuie sa evalueze corespunzator si sa reduca riscurile la adresa sanatatii, care sunt implicate de expunerea la substante cancerigene si alte substante toxice, pastrand integritatea protectiva a materialelor echipamentelor individuale de protectie (EIP) si a dotarilor de lucru.

igiena_4

Prevenirea contaminarii incaperilor cu atmosfera controlata

Garantati siguranta procesului dvs. datorita unui proces de curatare riguroasa a hainelor de protectie. Expunerea la microparticule si microorganisme reprezinta un risc serios de contaminare in sectoarele farmaceutic, microelectronica si alimentar.

VREI O OFERTA PERSONALIZATA PENTRU AFACEREA TA?