VITRINA VINURI

Vitrina vinuri cu termostat electronic

Aveti nevoie de o vitrina de vinuri pentru restaurantul sau barul pe care il detineti sau il administrati? La Fresco Expert, gasiti numeroase astfel de produse performante, de ultima generatie, care incorporeaza tehnologie moderna si provin de la branduri recunoscute la nivel international.

Vitrinele pentru vinuri oferite pe site-ul nostru au una, doua sau trei zone de reglare a temperaturii. Ele sunt dotate cu usi din sticla, termostat electronic si au un design fie clasic, fie modern, in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra. Achizitionand aceste produse de pe site-ul Fresco Expert, va veti asigura ca vinul pe care va pregatiti sa il serviti este expus in cele mai bune conditii, dar si pastrat la temperatura optima de servire, satisfacand exigentele chiar si celor mai pretentiosi clienti.

Pe langa vitrine de vinuri si alte produse de inalta calitate, proiectul Fresco, care sustine geniul bucatar de peste 25 de ani, este alaturi de dumneavoastra si prin servicii ireprosabile. Astfel, va punem la dispozitie atat consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii din oferta noastra, cat si livrare, montaj, training si eventuale servicii post-livrare.

Inca din 1992, am inteles cat de important este ca toti clientii nostri, fie ei chefi, proprietari de restaurant sau alte business-uri din domeniul HoReCa, sa primeasca de la Fresco Expert cele mai bune produse, dar si servicii de consiliere si ajutor pe partea de instalare si folosire a utilajelor.

Prin urmare, indiferent ca aveti nevoie de vitrine pentru vinuri sau orice alt produs din oferta proiectului Fresco, apelati la noi si va vom fi alaturi cu sfaturi si solutii integrate.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 15

Pagina
pe pagina
Setati descendent
  1. VITRINA REFRIGERATA VERTICALA PENTRU VINURI/, 5 RAFTURI
    Pret special 2.333 RON Pret standard 2.694 RON
    • Temperatura 5-20
    • Volum (lt) 201-400
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 15

Pagina
pe pagina
Setati descendent