1000-SK/I Dulap cald cu functie de afumare, COOK & HOLD SMOKER
Volum mare simplificat. Cuptorul 1000-SK/I are doua compartimente comandate independent. Fiecare dintre acestea are o capacitate de 120 livre (54 kilograme) si comenzi directe si simple pe partea frontala, datorita carora operarea se face fara efort. Fiecare cadran are propria activitate, iar cuptorul este operat cu un regulator de temperatura, un cronometru de preparare, o comanda de mentinere a temperaturii si un cronometru pentru afumat.
Caldura constanta, uniforma generata cu tehnologia Halo Heat® ofera o sursa de caldura controlata si omogena pentru a mentine temperaturi precise pe parcursul procesului de preparare, afumare la cald si pastrare la cald. Fragezire naturala a carnii chiar si pe cele mai dure bucati de carne. Tehnologia Halo Heat activeaza enzimele naturale pentru a obtine un produs mai umed, mai moale. Valorifica la maximum bucatile de carne mai putin scumpe si mai putin utilizate si produce mancare de calitate mai buna – la un cost mai mic. O ora in cuptorul cu afumare Cook & Hold Smoker este echivalenta cu 1-2 zile de maturare uscata. Tehnologia Halo Heat asigura cea mai mare retinere a umiditatii si cea mai uniforma gatire. Echipat cu un cablaj termic unic, cavitatea cuptorului este inconjurata de o caldura delicata si precisa pentru a prepara uniform alimentele. Fara ventilatoare. Fara umiditate adaugata. Distribuie sarcinile de lucru datorita capacitatii de a gati, a frige, a reincalzi, a afuma si a tine la cald intr-un singur echipament cu comenzi de tipul “set-and-forget” (setati si uitati). Mediul de preparare etans si static capteaza gustul si sucurile naturale ale carnii, reducand contractarea carnii, imbunatatind calitatea alimentelor si prelungind durata de pastrare a carnii. Infuzie de aroma indrazneata fara adaos de sodiu, grasimi sau zaharuri. Nu se gateste sub presiune. Nu exista aroma artificiala de fum. Cutia de afumat complet integrata utilizeaza aschii de lemn reale pentru o aroma de lemn naturala. La alegere nuc, mere, cirese sau artar. - Fum fierbinte sau rece pentru a va imbogati meniul. Carne de pui, carne de vita, carne de porc si multe altele, cu fum fierbinte. Fum rece pentru branza, nuci, peste, legume etc. - Reduce cheltuielile de functionare si costurile cu forta de munca. Usureaza productia. Recuperati 12-16 de ore de gatit neproductiv cu afumarea, gatitul si pastrarea pe parcursul noptii. - Usor de operat. Gatiti dupa timp pentru rezultate consecvente, cu control simplu. Cuptorul comuta automat in modul asteptare dupa atingerea parametrilor de timp setati. - Gatire intuitiva cu cadrane pentru setarea controlului temperaturii, a cronometrului de gatit, comanda de mentinere a temperaturii si un cronometru pentru afumat. - Control complet. Temporizatorul de afumare ofera o gama de arome usoare, medii sau puternice de fum. - Design fara apa. Reduceti costurile de instalare si de functionare – fara lucrari de instalatii sanitare, canalizare, filtrare sau intretinere asociate. - Randament crescut si mai putina risipa de alimente cu tehnologia Halo Heat. Reduce cheltuielile cu alimentele, contractie cu 18% mai mica a proteinelor in comparatie cu gatitul conventional. Serviti mai multe portii din aceeasi bucata de carne pentru a va mari marja de profit. - fabricat in SUA, cu un angajament fata de calitate.
Cod produs | 1000-SK/I |
---|---|
Brand | Alto Shaam |
Numar tavi | 3-6 |
Alimentare | electric |
Tensiune alimentare | 230 |
Dimensiuni brute mm-cu ambalaj (L*l*h) | 889x889x2083 |
Dimensiuni nete mm(L*l*h) | 608x819x1920 |
Greutate bruta (kg) | 202 |
Greutate neta (kg) | 171 |
Temperatura de lucru | pastrare la cald 16°C - 96°C |
Capacitate cuptor | 2 x 3 GN 1/1 (65mm) |
Temperatura cuptor | 94°C - 160°C |
Tip de control | digital |
KW Cuptor electric | 5.5 |