1200-TH Dulap cald mobil dubla compartimentare, DELUXE CONTROL COOK & HOLD OVEN
Cuptorul care ofera volume mai mari si o calitate mai buna. Cuptorul cu doua compartimente 1200-TH/III Cook & Hold este ideal pentru prepararea unor cantitati mari de alimente intr-un spatiu limitat. Cand se gateste cu sonda, aceasta va inregistra temperaturile cele mai ridicate si cele mai scazute sesizate pentru a se asigura ca alimentele sunt preparate la temperaturile necesare. incalzirea precisa, radianta, duce la o retinere semnificativa a umiditatii, care prelungeste timpul de pastrare in timp ce imbunatateste aroma.
Tehnologia Halo Heat asigura cea mai mare retinere a umiditatii si cea mai uniforma gatire. Echipat cu un cablaj termic unic, cavitatea cuptorului este inconjurata de o caldura delicata si precisa pentru a prepara uniform alimentele. Fara ventilatoare. Fara umiditate adaugata. Caldura constanta, ponderata produsa cu tehnologia Halo Heat asigura o sursa de caldura controlata si uniforma, care mentine temperaturi precise pe parcursul procesului de gatire si mentinere la cald. Amplasati oriunde, fara a fi nevoie de hota sau supapa de aerisire. Economisiti pana la 30 USD pe zi cu cheltuielile de functionare a hotei. Fragezire naturala a carnii chiar si pe cele mai dure bucati de carne. Tehnologia Halo Heat activeaza enzimele naturale pentru a obtine un produs mai umed, mai moale. Valorifica la maximum bucatile de carne mai putin scumpe si mai putin utilizate si produce mancare de calitate mai buna – la un cost mai mic. O ora in cuptorul Cook & Hold este echivalenta cu 1-2 zile de maturare uscata. Reduceti costurile de munca si de functionare aferente iluminatului. Recuperati 12-16 de ore de gatit neproductiv cu gatitul pe parcursul noptii. Eliberati-va bucataria cu capacitatea de a face friptura, a fierbe inabusit, a reincalzi, a fermenta, a vida, a tine si multe altele in acelasi cuptor, cu comenzi tip “set-and-forget” (setati si uitati), pentru a oferi o distributie mai buna a sarcinilor de lucru si a elibera alte echipamente. CARACTERISTICI CHEIE - pastreaza calitatea alimentelor. Pastreaza produsul la temperatura perfecta de servire, timp de mai multe ore, fara a-l rasfierbe sau usca. - Usor de operat. Gatiti dupa timp sau dupa sesizor folosind comenzile de lux. Cuptorul sesizeaza temperatura interna a produsului cu sonda si converteste automat din modul de preparare in modul asteptare dupa ce au fost atinsi parametrii setati. - Sistemul de recuperare a caldurii SureTemp™ asigura compensarea imediata a oricarei pierderi de caldura la deschiderea usii si ofera un semnal sonor daca usa este lasata deschisa mai mult de trei minute. - Extindeti meniurile. Caldura scazuta si lenta poate fi utilizata pentru a pregati produse precum unt clarificat, confit, fierturi – si multe altele. - Mediul de preparare etans si static capteaza gustul si sucurile naturale ale carnii, reducand contractarea carnii, imbunatatind calitatea alimentelor si prelungind durata de pastrare a carnii. - Gatire intuitiva, cu o singura atingere. Reduceti cerintele operationale datorita comenzilor programabile, usor de utilizat. - Stocati pana la opt retete care includ valorile de referinta pentru preparare, pastrare, durata si sonda. Pur si simplu, incarcati cuptorul, apasati butonul de alimentare, butonul de meniu presetat si porniti. - Afisajul LED clar, usor de citit indica timpul de preparare ramas sau gama completa de parametri de preparare si mentinere programati. - Reduceti timpul de pregatire si costurile cu forta de munca cu ajutorul comenzilor intuitive si al operarii simple. Setati cuptorul si uitati de el. Cand va intoarceti, mancarea este preparata si mentinuta la perfectiune. - Randament crescut si mai putina risipa de alimente cu tehnologia Halo Heat. Reduce cheltuielile cu alimentele, contractie cu 18% mai mica a proteinelor in comparatie cu gatitul conventional. Serviti mai multe portii din aceeasi bucata de carne pentru a va mari marja de profit. - Usor de curatat. Doar scoateti rafturile si stergeti bine. - Design fara apa. Reduceti costurile de instalare si de functionare – fara lucrari de instalatii sanitare, canalizare, filtrare sau intretinere asociate. - Respectarea HACCP a devenit mai usoara. Nu este necesar sa se faca o inregistrare manuala a temperaturilor in fiecare ora. inregistratorul de date urmareste automat valorile temperaturii alimentelor si modul de operare dupa data si ora – toate pot fi descarcate pe o unitate flash USB. - Economisirea energiei. Functionarea cuptoarelor costa mai putin de 2$ pe zi. - fabricat in SUA, cu un angajament fata de calitate.
Cod produs | 1200-TH |
---|---|
Brand | Alto Shaam |
Numar tavi | 7-11 |
Alimentare | electric |
Tensiune alimentare | 230 |
Dimensiuni brute mm-cu ambalaj (L*l*h) | 889x889x2057 |
Dimensiuni nete mm(L*l*h) | 608x802x1920 |
Greutate bruta (kg) | 197 |
Greutate neta (kg) | 156 |
Temperatura de lucru | pastrare la cald 15°C - 96°C |
Capacitate cuptor | 2 x 4 GN 1/1 65mm |
Temperatura cuptor | 93°C - 162°C |
Tip de control | digital |
KW Cuptor electric | 6.6 |