Cuptor patiserie profesional

Modelele de cuptor de patiserie profesional din oferta Fresco Expert garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate, cu un minim de efort. Coacerea uniforma este asigurata de ventilatorul cu autorevers, care uniformizeaza distributia caldurii in camera de coacere. In plus, reglarea automata a umiditatii din camera de coacere asigura obtinerea celor mai gustoase produse. 

Tipurile de cuptor brutarie/panificatie pe care vi le punem la dispozitie beneficiaza de functia de evacuare rapida a umiditatii, care permite formarea crustei la exteriorul produselor de patiserie, pastrandu-le, in acelasi timp, moi la interior. Totodata, aceste cuptoare de patiserie asigura un climat ideal de coacere, fiind prevazute cu un tip de umidificare simplu sau cu injectie aburi si cu un tip de incalzire ventilat sau static. Sistemul de iluminare in puncte diferite permite urmarirea procesului de coacere.

Cuptor brutarie/panificatie, cu alimentare electrica sau pe gaz

Aceste modele de cuptor profesional de patiserie au alimentarea electrica sau pe gaz si permit un control electromecanic, digital sau tactil. Versatilitatea lor inseamna ca pot fi folosite atat in patiserii, cat si brutarii, cofetarii sau pentru produse de panificatie. 

Gratie celor peste 30 de ani de experienta, proiectul Fresco Expert va garanteaza, pe langa produse de cea mai buna calitate, si servicii ireprosabile, integrate. Astfel, daca alegeti un cuptor de panificatie sau orice alte aparate din oferta noastra, beneficiati de servicii de consultanta, proiectare, training, livrare, montaj, dar si servicii post-livrare. 

Alegand Fresco Expert, veti reusi sa eficientizati munca in bucataria dumneavoastra profesionala, sa obtineti rezultate care sa ii multumeasca pana si pe cei mai exigenti clienti si sa aveti un consum redus de energie. Va asteptam sa va alegeti cuptorul de patiserie potrivit afacerii dumneavoastra!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 20
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top