DOSPITOR PATISERIE

Modelele de dospitor de patiserie reprezinta componenta esentiala in orice brutarie sau centru de panificatie. Acestea permit cresterea aluatului, prin fermentarea drojdiei, si sunt disponibile in diferite marimi, adaptabile spatiului pe care il aveti la dispozitie. Mai mult decat atat, ele permit reglarea temperaturii intre 70 si 115 grade Celsius, in functie de produsul preparat, si reprezinta un echipament adaptabil oricarui spatiu.

Totodata, modelele de dulap cald au temperaturi controlate si un mediu inchis. Cu ajutorul acestora, mancarea preparata este pastrata proaspata si fierbinte, fara adaugarea de apa sau a altor elemente dure de incalzire. Un dospitor de patiserie are un volum mare, control digital sau manual si nu permite intrarea aerului sau acumularea umiditatii. Nu in ultimul rand, ele asigura un consum redus de energie electrica, dar si costuri reduse de operare.

Modelele de dulap cald, echipamente esentiale in brutarii

Daca aveti nevoie de un dospitor de patiserie sau un dulap cald pentru brutaria, centrul de panificatie sau bucataria dumneavoastra profesionala, va asteptam la Fresco Expert! Veti beneficia de cele mai bune produse, cu o durata indelungata de viata si provenind exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international. Mai mult decat atat, aveti parte si de servicii ireprosabile, care va ajuta sa obtineti rezultate de calitate inalta.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 13-24 din 25

Pagina
pe pagina
Setati descendent
  1. Incinta de dospire DECON
    19.913 RON
    • Brand Debag
    • Cod Produs Proofing chamber Decon
    • Numar tavi 12-20
  2. Incinta de dospire DECON
    19.913 RON
    • Brand Debag
    • Cod Produs Proofing chamber
    • Numar tavi 12-20
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 13-24 din 25

Pagina
pe pagina
Setati descendent