Friteuza de patiserie pe gaz Giorik - 44 L, control electromecanic
Friteuzele utilizate in patiserii necesita tehnici speciale si caracteristici structurale care sunt destul de diferite de cele folosite pentru gastronomie. Friteuzele Giorik pentru patiserie se potrivesc perfect acestori nevoi prin suprafatele lor de gatit largi, printre cele mai mari de pe piata. Aceste caracteristici asigura faptul ca preparatele sunt prajite individual si uniform indiferent daca acestea sunt mici produse de patiserie delicate sau mai mari precum gogosile sau biscuitii.
• Panouri exterioare din otel inoxidabil
• Suprafata de lucru in AISI 304, grosime 1,2 mm
• Suprafata de lucru reglabila pe inaltime de la 855 la 900 mm
• Friteuza pe gaz cu cuva inox AISI 304, cu colturi rotunjite pentru o curatare amanuntita
• Zona rece mare pe partea de jos pentru depunerea reziduurilor de gatit
• incalzire cu arzatoare din fonta nichelata de mare putere.
• Reglarea incalzirii are loc printr-o supapa de siguranta a termostatului mecanic cu termocuplu
• Aprinderea flacarii prin arzatorul pilot
• Temperatura uleiului din cuva este controlata de un termostat cu reglare intre 100 ° C si 195 ° C.
• Echipat cu termostat de siguranta
• Becuri protejate impotriva impactului accidental
• Friteuza echipata cu grila subiacenta detasabila pentru sustinerea cosului, cos, capac si tava de scurgere
• Scurgerea uleiului prin supapa cu bila
• Dimensiuni rezervor unic 650 x 390 mm cu capacitate de 44 L
• Panou de control ergonomic cu comenzi inclinate spre operator
• Picioare din otel inoxidabil reglabile pe inaltime
Cod produs | FG73PT |
---|---|
Brand | Giorik |
Linia | 700 |
Capacitate cuva | 31-40 |
Numar cuve | 1 cuva (simpla) |
Tip alimentare | Gaz |
Alimentare | gaz |
Dimensiuni nete mm(L*l*h) | 800x700x900 |
Greutate neta (kg) | 102 |
KW Gaz | 17,5 |
Temperatura de lucru | 100 °C - 195 °C |
Productivitate | 23 Kg / h |
Tip de control | Electromecanic |
Capacitate | dimensiune cos 630x365 x70mm 44 lt |