Ascutitor de cutite electric Diamond UltraHone® 312 - Chef's Choice Anterior Ascutitor de cutite electric Diamond UltraHone® 312 - Chef's Choice

Ascutitor de cutite electric Diamond Hone® EdgeSelect® Model 120 - Chef's Choice

752 RON
Cod produs
0120840
Disponibilitate: In stoc
Livrare: 3 - 5 Zile lucratoare
 

Bucatarii profesionisti din intreaga lume se bazeaza de multi ani pe aparatele Chef'sChoice® Diamond Hone®, pentru a mentine performanta cutitelor lor preferate cu lame de tip Trizor®. Impreuna cu Chef'sChoice® Diamond Hone® EdgeSelect® Model 120va veti bucura de rezultate profesionale pregatind usor preparatele cu cutite care au taisuri de o ascutime si durabilitate uimitoare.

Ascutitorul electric Diamond Hone® EdgeSelect® Model 120 poate fi folosit pentru ascutirea la 20˚ a diverselor lamede cutit, in functie de utilitate, cum ar fi prepararea hranei, macelarie sau felierea pestelui. Poate crea muchii de tip Trizor®Plus (un sistem patentat Chef’sChoice® de ascutire in 3 etape care creeaza un tais triplu fara bavuri, care va ramâne ascutit pentru mai mult timp decât la cutitele ascutite in mod conventional).

Aparatul este prevazut cu trei 3 etape de ascutire, dintre care doua conice pentru o modelare precisa, care se realizeaza gratie diamantului 100% abraziv, si o etapa de lustruire/slefuire, ce se realizeaza folosind discuri abrazive flexibile.

Modelul 120 este conceput pentru a ascuti cutite de uz casnic, cutite de buzunar si anumite cutite de sport. Nu incercati sa ascutiti foarfece, lame de topor sau orice lama care nu se incadreaza in mod liber in sloturi.

Pentru ascutirea lamelor zimtate este necesara doar ascutirea in Etapa 3, pentru a nu indeparta mai mult metal din zimti fara sa fie nevoie.

Asigurati-va intotdeauna ca lama cutitului este bine curatata inainte de ascutire.

Prima Etapa, cea de ascutire, este prevazuta cu discuri conice diamantate fine ce creeaza microsanturi de-a lungul fatetelor de pe fiecare parte a marginii, stabilind prima inclinare a taisului de tip Trizor®.

In a 2-a Etapa, cea de modelare, microsanturile fine sunt create de-a lungul fatetelor imediat adiacente marginii, de catre discurile diamante si mai fine, pe masura ce stabilesc o a 2 a doua inclinare bine definita pe fatete, care este cu cateva grade mai mare decat inclinarea dezvoltata in Etapa 1.

In Etapa 3, cea de slefuire, discurile de precizie ultrafine sunt setate la un al treilea unghi, putin mai mare. Ele lustruiesc si slefuiesc fatetele imediat adiacente lamei, creand a treia microinclinare si stabilind un tais de grosime microscopica, drept si super lustruit, de o ascutime uimitoare.

Procesul complet de ascutire pentru un cutit cu lama de 20 cm dureaza aproximativ 1 minut, iar pentru cutitele cu lame mai scurte sau mai lungi poate dura mai putin sau mai mult timp. Odata ce cutitele au fost ascutite folosind Modelul 120, reascutirea dureaza mai putin de 10 secunde.

Aparatul este precis si sigur, fiecare fanta de ascutire fiind echipata cu arcuri flexibile deasupra discurilor de ascutit pentru a tine lama cutitului in siguranta impotriva ghidajelor incorecte.

Ascutitorul de cutite Diamond Hone® EdgeSelect® Model 120este echipat cu un accesoriu diamantat de curatare, incorporat, care poate fi utilizat daca este necesar, pentru a curata orice produs alimentar acumulat sau reziduuri de la ascutire de pe suprafata discurilor de lustruire /slefuire ale Etapei 3.

Pentru curatarea ascutitorului, utilizati o carpa umeda. 

 

Specificatii tehnice
Cod produs 0120840
Scrieti propria recenzie
Scrie un reviewAscutitor de cutite electric Diamond Hone® EdgeSelect® Model 120 - Chef's Choice
To Top