Modul de ascutire cutite ceramice 15° pentru ascutitorul EdgeSelect® Diamond Hone® Modelul 2100 - Chef’sChoice® Anterior Modul de ascutire cutite ceramice 15° pentru ascutitorul EdgeSelect® Diamond Hone® Modelul 2100 - Chef’sChoice®

Ascutitor de cutite Hybrid® Diamond Hone® Model 270 - Chef's Choice

418 RON
Cod produs
02701M0
Disponibilitate: In stoc
Livrare: 3 - 5 Zile lucratoare
 

Ascutitorul Diamond Hone® Model 270 combina tehnici avansate de ascutire electrica si manuala pentru a crea o lama exceptional de eficienta pe aproape toate cutitele. Marginea de taiere a cutitului este modelata fin pentru un ascutis extrem, dar isi pastreaza dintii microscopici puternici care ii confera o „muscatura“ foarte eficienta pentru toate nevoile dumneavoastra de preparare a alimentelor si in special pentru materiale fibroase.

Modelul 270 este proiectat pentru a ascuti la un unghi de 20° cutite de uz casnic in stil american, european si asiatic (dublu fatetate cum ar fi Santoku), cutite de buzunar si anumite cutite de vanatoare sau cele utilizate in drumetii. Nu incercati sa ascutiti foarfece, lame de topor sau orice lama care nu se incadreaza in mod direct in sloturi. NU este recomandat pentru cutite ceramice si pentru cutite in stil asiatic care au lame traditionale ascutite pe o singura fateta.

Modelul 270 are 3 etape de ascutit, primele 2 etape efectuate cu ajutorul unui motor, urmate apoi de etapa de modelare, care este in intregime manuala si permite o ascutire precisa, ce se va realiza in functie de utilizarea cutitelor. Fiecare etapa de ascutire are un rol precis si trebuie desfasurata corespunzator, pentru ca lama cutitului sa fie bine ascutita, modelata si slefuita.

In Etapa 1 (ascutirea) cu ajutorul unui motor electric, ascutirea se realizeaza prin doua fante (stanga, dreapta) cu care sunt formate fatetele cu taisuri primare la 20 de grade nominale pe fiecare parte a taisului, ceea ce duce la un tais total de 40 de grade si la aparitia bavurii.

Etapa 2 (de modelare) se repeta un proces similar, dar cele doua fante sunt prevazute cu diamante abrazive mult mai fine si ascutirea se realizeaza la un unghi putin mai mare pentru a modela un al doilea tais pe muchie. Acest proces confera mult mai multa durabilitate lamei.

Etapa 3 (de finisare) lama va fi usor netezita, creand un tais tip Trizor perfect ascutit si extrem de durabil. Aceasta etapa, spre deosebire de primele doua, dispune de o singura fanta de ascutire, lama fiind finisata simultan pe ambele parti.

Asigurati-va intotdeauna ca lama cutitului a fost bine curatata inainte de a incepe procesul de ascutire. Lamele zimtate se ascut doar in etapa 3.

Procesul complet de ascutire pentru un cutit cu lama de 20 cm dureaza aproximativ 2 minute, iar pentru cutitele cu lame mai scurte sau mai lungi poate dura mai putin sau mai mult timp. Odata ce cutitele au fost ascutite folosind Modelul 270, reascutirea dureaza mai putin de 30 secunde.

Ascutitorul se va intretine doar prin curatare manuala cu o carpa umeda.

 

Specificatii tehnice
Cod produs 02701M0
Scrieti propria recenzie
Scrie un reviewAscutitor de cutite Hybrid® Diamond Hone® Model 270 - Chef's Choice
To Top