solutii-profesionale-horecasolutii-profesionale-horeca
 
PESTE 30 ANI DE EXPERIENTA IN

Realizarea si Implementarea Proiectelor Horeca

Din 1992, de la infiintare, solutiile si serviciile dedicate sectorului Horeca fac parte din ADN-ul acestei companii. Experienta acumulata in toti acesti ani s-a format prin pasiune pentru domeniul in care activam si consecventa in dezvoltarea unei infrastructuri interne si a unor parteneriate solide cu producatori de renume international, capabile sa asiste operatorii Horeca in provocarile dezvoltarii unui nou proiect de hotel, restaurant, unitate de catering, sau ale intretinerii eficiente si mentenantei profesionale, pe parcursul intregului ciclu operational. Promovam constant noile tehnologii in domeniu si militam totodata pentru stimularea unor investitii eficiente in solutii si echipamente ce pot aduce o plus valoare reala, atat in operational, cat si din punct de vedere financiar, pentru clientii nostri. Solutiile noastre au, totodata, o aplicabilitate extinsa, dincolo de tipurile de afaceri incadrate uzual in domeniul Horeca: tendintele din ultimii ani, de a asigura acces pe piete noi prin prisma dezvoltarii tehnologiei si a platformelor online de servicii livrare la domiciliu au stimulat concepte noi si in Horeca, de restaurante virtuale (cloud-kitchen sau dark-kitchen); de asemenea, trendul de street-food artizanal devine tot mai popular, solicitand totodata solutii customizate ce integreaza eficienta si mobilitatea intr-un singur concept. La Fresco Expert veti gasi solutii si asistenta completa, indiferent de tipul de afacere pe care intentionezi sa il dezvolti.

 
 
Solutii complete si echipamente bar pentru: Preparare dinamica; Depozitare si Expunere refrigerata, calda si neutra; Cuptoare compacte cu gatire accelerata, Solutii si sisteme traditionale si super-automate cafea; Masini de gheata si pentru spalare pahare.
 
Echipamente neutre si refrigerate pentru depozitare rece si uscata, camere frigorifice, echipamente preparare primara.
 
Echipamente si sisteme complete de servire still buffet, free-flow sau speciale. Gama extinsa de accesorii pentru zonele de servire.
 
Solutii si gama completa de echipamente su tehnologii pentru echiparea bucatariilor profesionale: Preparare; Bucataria calda, HVAC, Spalare vase, Mentinere la cald si la rece.
 
Echipamente pentru terasa: Mobilier neutru si refrigerat de bar; echipamente dinamice; Dispensere bauturi calde si reci, Dispensere inghetata; Sisteme profesionale pentru cafea.

SOLUTII PENTRU SECTORUL HORECA 

echipamente & solutii
bucatarii profesionale

Gama completa de echipamente gastronomice specifice pentru dotare bucatarie, bar, oficii banqueting, unitati catering si cantine, bucatarii mobile, bucatarii de tip dark & cloud kitchen.

SISTEME PROFESIONALE,
SUPER-AUTOMATE CAFEA

Sisteme super-automate de cafea cu auto-servire sau servire asistata, pentru zone de mic dejun, banqueting, bar, coffee shops sau birouri.

ECHIPAMENTE & PROIECTE
FRIG & FRIG COMERCIAL

Solutii frigorifice complete pentru operatorii Horeca: echipamente si camere frigorifice, agregate, instalatii si centrale frigorifice, servicii monitorizare si post-vanzare.

SOLUTII PROFESIONALE
SPALATORII & LAUNDRY

O gama extinsa de echipamente, tehnologii si accesorii, ce sustin solutii la cheie pentru centre de laundry si curatatorie in hoteluri, solutii semi-profesionale pentru pensiuni si restaurante, perecum si masini de spalat cu bariera igienica pentru spitale si laboratoare.

 

INDUSTRII & SECTOARE

Pe care le servim de peste 30 ani

 
SOLUTII & SERVICII PROFESIONALE

RESTAURANTE, BISTRO
SI FINE DINING

Ai un proiect nou sau vizezi optimizarea locatiei tale operationale? Descopera cum ne putem implica astfel incat ideea ta sa devina un proiect operational de succes in Horeca.

DESCOPERA

SOLUTII COMPLETE DEDICATE INDUSTRIEI OSPITALITATII

HOTELURI, PENSIUNI
SI ALTE FACILITATI DE CAZARE.

Oferim asistenta si solutii complexe pentru echiparea spatiilor de bucatarie, bar, oficii banqueting si centrelor de laundry din unitatile hoteliere.

DESCOPERA

 
CONSULTANTA & PROIECTARE

SPATII PENTRU EVENIMENTE
SI OFICII DE BANQUETING

Configuram si echipam saloane si spatii pentru organizarea evenimentelor cu solutii sii echipamente pentru preparare, gatire, pastrare la rece si cald, regenerare si spalare, precum si cu dispensere de bauturi calde si reci. In completare, ca optiune se poate implementa si o solutie modulara de spalare profesionala si/sau semi-profesionala pentru inventarul moale (textil).

DESCOPERA

CONFIGURARE & IMPLEMENTARE

PROIECTE CANTINE SI
LINII SERVIRE

Experienta extinsa in realizarea si implementarea proiectelor de cantine de orice capacitati, pentru institutii si sedii comerciale, unitati de productie, unitati medicale, scoli si gradinite cu internat. Configurarea si instalarea liniilor de servire in functie de capacitate, structura personalului, intervalul de timp alocat mesei si a meniurilor de cantina.

DESCOPERA

 
PROIECTARE - ECHIPARE - MENTENANTA

PIZZERII SI
BRUTARII ARTIZANALE

Gama completa de echipamente si tehnologii moderne pentru dotarea acestor unitati: de la cuptoarele cu vatra de lemne sau pe gaz, la variantele electrice de diferite capacitati si cele cu conveyor (pentru volume mari); dospitoare profesionale si camere de dospire, malaxoare de diferite capacitati, mese de pregatire si saladette, pentru o operare eficienta, fara surprize.

DESCOPERA

SOLUTII COMPLEXE PROFESIONALE PENTRU

UNITATI & LANTURI DE FAST-FOOD
SI ALTE UNITATI DE TIP QSR

Solutii profesionale pentru unitati operationale in care fluxul de lucru, puterea si productivitatea echipamentelor principale si timpul ciclurilor de gatire sunt elemente strategice pentru o afacere de succes. Descopera categoriile de echipamente din portofoliul Fresco Expert, specifice pentru unitatile de tip QSR: fast food, quick service si take-away

DESCOPERA

 
UNITATI SI LANTURI DE UNITATI

BARURI, CAFENELE
SI COFFEE SHOPS

Solutii integrate pentru specificul acestor unitati, cu echipamente si sisteme de cafea, dispensere de bauturi, vitrine refrigerate pentru bauturi, mobilier personalizat sau modular din inox pentru bar, echipamente de tip under-counter pentru confort in operare, echipamente de preparare dinamica si gama extinsa de accesorii pentru bar si cafenea.

DESCOPERA

SISTEM SUPER-AUTOMAT CAFEA

COFETARII, PATISERII SI
LABORATOARE DE COFETARIE

Echipamente profesionale pentru pregatire, coacere (cuptoare profesionale specifice pentru patiserie) si depozitare refrigerata, destinate zonei de productie si laboratoarelor de cofetarie. Solutii personalizate, vitrine calde, refrigerate si neutre pentru expunere in spatiile comerciale.

DESCOPERA

 
solutii integrate pentru

UNITATI CATERING
SI RESTAURANTE VIRTUALE
(CLOUD KITCHEN)

Proiectarea spatiilor de productie alimentara, dotarea cu echipamente calibrate in functie de capacitatea vizata, specificul unitatilor, tipul de servire sau meniu. Solutii integrate pentru impachetare, etichetare, mentinere la cald si asigurarea igienei alimentare pe parcursul intregului flux operational. Unitati mobile de gatit pentru interior sau solutii complete prin integrarea platformelor mobile - container, proiect tip box-in-box sau food-truck - cu o gama de echipamente gastronomice, specifice pentru acest tip de unitati.

descopera

 

CONSULTANTA

GRATUITA

Aveti in vedere un proiect Horeca

nou de

Hotel

Restaurant

Bistro

Cafenea

Cantina

Catering

Cloud Kitchen

Pizzerie

Cofetarie

Patiserie

Food Corner

Coffee Corner

Spalatorie

Food Truck

?

Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.

To Top