CANTINE

Echipamente cantine industriale si comerciale

Avem capacitatea de a prezenta cele mai eficiente echipamente cantina pentru orice tip de format cu linie de servire mono-flow sau free-flow. Cei peste 25 de ani de experienta in domeniul Horeca ne-au oferit posibilitatea de a dobandi un portofoliu extins de cantine de tip industrial, militar sau administrativ. Solutiile noastre au fost intotdeauna gandite si dezvoltate cu focus direct pe nevoile dumneavoastra de business. Astfel, urmarim o proiectie clara asupra proiectului dumneavoastra pentru a putea livra o gama de solutii de echipamente pentru cantina, care sa va asigure un volum mare de portii raportat la un timp de executie minim. Printre proiectele realizate merita a fi mentionate Nokia-Cluj, Ina Schaeffler si Business Park - Brasov, Continental A.G. - Timis, Draexelmaier in Arges si Satu Mare, precum si West Gate sau Bucharest Business Park in Bucuresti.

Solutii Complete pe Proiect

Solutiile noastre includ atat zona de depozitare si bucatarie, precum si linia si zona de servire activa, inclusiv accesoriile potrivite pentru specificul fiecarui proiect. Mai mult, putem include la cerere si zonele de mobilier si design interior, preluand astfel rolul de project manager pentru proiectul dumneavoastra.

Focus pe echipamente

Operatiuni mai simple, eficiente, sustenabile si profitabile prin echipamente profesionale si tehnologii de tip cook & chill sau sous-vide, ce permit o calibrare optimizata a fluxului tehnologic specific unei bucatarii de cantina de pana la 4.000 de portii.

Focus pe Eficienta

Pentru noi, profitabilitatea unui proiect este la fel de importanta ca si materializarea acestuia. Solutiile noastre includ echipament cu un randament energetic eficient si tehnologii ce produc economii reale, atat pe zona utilitatilor, cat si pe cea a pierderilor tehnologice, sustinand astfel o predictibilitate a recuperarii investitiei de proiect.