Quick Service Restaurant & Fast Food
In primul rand, ai nevoie de un spatiu curat si un design proaspat, modern. Ai de asemenea nevoie de un spatiu care sa atraga potentialii consumatori. Trebuie creata atmosfera potrivita pentru a sustine un standard de calitate, de la prepararea initiala si pana la impachetarea preparatului. Acest aspect este imperativ pentru o unitate de Fast Food, iar la Fresco Expert lucram direct cu clientii nostri pentru a-l obtine.
SOLUTII & ECHIPAMENTE PROFESIONALE
PENTRU BUCATARII, ZONE BAR & TERASA
SISTEME PROFESIONALE
SUPER-AUTOMATE CAFEA
DISPENSERE & DOZATOARE
BAUTURI CALDE, RECI SI INGHETATA
ECHIPAMENTE DEDICATE
Toate echipamentele propuse sunt proiectate avand in vedere operarea intr-o unitate QSR SAU de fast food cu trafic intens. Acestea au rolul de a minimiza timpii de preparare si mentinerea unei temperaturi coresunzatoare in zona de ambalare. In plus, acestea sunt tin cont de ergonomia spatiului disponibil, asigurand optiuni de optimizare.
CONSULTANTA SI PROIECTARE
Proiectarea spatiului de preparare, ambalare si servire este un pas important, prin care te putem ajuta sa obti un format eficient si fiabil in operarea activitatilor specifice. De la asistenta in decizia pe cele mai bune optiuni de echipamente pentru cerintele proiectului si pana la maximizarea spatiului comercial disponibil, Fresco Expert poate crea un proiect potrivit pentru succesul afacerii tale.
ASISTENTA COMPLETA POST-VANZARE
Investitia de start este importanta, cu atat mai mult cu cat este calibrata inteligent de la bun inceput pe cerinte si pe obiectivul unei recuperari rapide. In acelasi timp, operatiunile clare si eficiente, fara compromiteri tehnice sunt la fel de importante pentru activitatea cotidiana si pentru mentinerea tuturor costurilor in parametri bugetari, iar serviciul nostru de asistenta tehnica cu acoperire nationala poate asigura cu succes acest deziderat.
modul de lucru
fresco expert
Capacitatea de a asculta cu atentie cerintele pe proiect si focusul pe detalii ne permite sa ne concentram pe plus valoare, sustinand afacerea ta prin reducerea ineficientelor si a pierderilor tehnologi, precum si pentru eficientizarea fluxurilor de lucru. Aceasta este metodologia Fresco Expert, un ciclu strategic de procese, special concepute pentru a furniza cele mai bune solutii pe proiect.
QUICK SERVICE RESTAURANT & FAST FOOD
CONSULTANTA
GRATUITA
Aveti in vedere un proiect Horeca
nou de
Hotel
Restaurant
Bistro
Cafenea
Cantina
Catering
Cloud Kitchen
Pizzerie
Cofetarie
Patiserie
Food Corner
Coffee Corner
Spalatorie
Food Truck
?
Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.
AFACEREA TA