echipamente-saloane-evenimenteechipamente-saloane-evenimente
 
Solutii complete pentru

Saloane Evenimente & Oficii Banqueting

Configuram si echipam saloane si spatii pentru organizarea evenimentelor cu solutii sii echipamente pentru preparare, gatire, pastrare la rece si cald, regenerare si spalare, precum si cu dispensere de bauturi calde si reci. In completare, ca optiune se poate implementa si o solutie modulara de spalare profesionala si/sau semi-profesionala pentru inventarul moale (textil).

 
gastro_icon_2
SOLUTII & ECHIPAMENTE PROFESIONALE
PENTRU BUCATARII, ZONE BAR & TERASA
coffee_icon_2
SISTEME PROFESIONALE 
SUPER-AUTOMATE CAFEA
laundry_icon_2
solutii tehnologice pentru

scalabilitate & volume mari

Specificul saloanelor de evenimente este un ciclul de lucru iregulat (cu accent pe weekend), precum si volume mari, intr-un interval de timp limitat. Dar aceasta provocare se poate administra mai usor cu tehnologiile Cook&Chill (in care cuptorul si abatitorul lucreaza perfect in tandem) sau sous-vide, prin care efortul din operational se poate scala mai eficient, pentru a face fata varfului de la sfarsitul saptamanii. Vrei sa stii cum?

APELEAZA UN CONSULTANT HORECA

fluxuri de lucru complete

refrigerare & spalare vase

Pune accent si pe solutiile de conservare refrigerata si spalare vase; ambele sunt esentiale atat pentru un salon de evenimente, cat si pentru oficiile de banqueting dintr-un hotel. In timp ce camerele frigorifice (pentru volume mari) sau dulapurile si mesele frigorifice contribuie sensibil la reducerea pierderilor tehnologice, solutiile profesionale de spalare vase asigura un flux operational rapid si o igiena corespunzatoare.

APELEAZA UN CONSULTANT HORECA

sERVICII AFTER-SALERS

mentenanta preventiva & corectiva
Cerintelor de Proiect

Dincolo de calitatea investitiei initiale in tehnologii eficiente, esti in continuare sustinut de reteaua de tehnicieni cu acoperire nationala, ce poate asigura un timp de raspuns optim si accesul la o gama extinsa de piese de schimb. In plus, recomandam un pachet de mentenanta preventiva, pentru a asigura o functionare continua, performanta si fara surprize a echipamentelor, precum si un ciclu de viata extins al acestora.

APELEAZA UN CONSULTANT HORECA

implementare proiecte horeca

modul de lucru
fresco expert

Capacitatea de a asculta cu atentie cerintele pe proiect si focusul pe detalii ne permite sa ne concentram pe plus valoare, sustinand afacerea ta prin reducerea ineficientelor si a pierderilor tehnologi, precum si pentru eficientizarea fluxurilor de lucru. Aceasta este metodologia Fresco Expert, un ciclu strategic de procese, special concepute pentru a furniza cele mai bune solutii pe proiect.

APELEAZA UN CONSULTANT HORECA

 
Fiecare proiect este unic

Saloane Evenimente & Oficii Banqueting

 
 
RESTAURANT GASTROLAB - BUCURESTI

Proiect si echipare bucatarie deschisa; echipamente pentru bar & back-office

 
RESTAURANT PRATO - BRASOV

Proiect si echipare bucatarie, bar si spatii back-office

 
RESTAURANT FORK - BUCURESTI

Proiect si echipare bucatarie deschisa; echipamente pentru bar & back-office

CONSULTANTA

GRATUITA

Aveti in vedere un proiect Horeca

nou de

Hotel

Restaurant

Bistro

Cafenea

Cantina

Catering

Cloud Kitchen

Pizzerie

Cofetarie

Patiserie

Food Corner

Coffee Corner

Spalatorie

Food Truck

?

Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.

To Top